23 Ocak 2024 02:28

Hamitler kent mezarlığındaki yakınımız olan ö*** çetinin Ada parsel numarası C13-520 olan mezarının taşları başkaları tarafından kırılmış bir şekilde bırakılmış. Ve yanındaki 1 2 mezarda aynı şekilde darma duman edilmiş. Bu olay 15 Ocak 2024 ile 22 Ocak 2024 tarihleri arasında olmuştur. Çünkü en son 15 ocakta gittiğimizde böyle bir şey yoktu. Konuyla ilgilenirseniz sevinirim.

28 Şubat 2024 19:55

Hamitler kent mezarlığındaki yakınımız olan ömer çetinin C13-520 olan mezarının taşları başka bir araç tarafından kırılmış şekilde bırakılmış. Bunun üzerine Bursa mezarlıklar şube müdürü şefik salur bey ile görüştüm. Mezarımızın bir kaza sebebiyle bu hale getirildiği ve yapan kişininde belli olmadığı için mezarımızı kendimizin yaptıracağını söyledi. Bunun üzerine bizde bir mezarcı ile anlaşıp mezarımızı yaptırdık. Bugün öğrendik ki Bursa Büyükşehir Belediyesi hamitler kent mezarlığındaki kırılan mezar taşlarını yaptıracakmış. Ama biz mezarımızı kendi imkanımızla yaptırmış olduk. Mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz.

1709139284970.screenshot-20240227-062525.jpg
1709139284843.screenshot-20240227-062530.jpg
28 Şubat 2024 19:53

bursa-buyuksehir-belediyesi-hamitler-kent-mezarligi-mezar-taslari-kirilmis-2.jpg
bursa-buyuksehir-belediyesi-hamitler-kent-mezarligi-mezar-taslari-kirilmis-1.jpg
23 Ocak 2024 17:00 (Şikayetten 14 saat sonra)
Ömer
Ömer
24 Ocak 2024 13:50

Merhabalar geri dönüş yapan olmadı. Mezarımızın o şekilde durması canımızı sıkıyor. Bu konuyla ilgilenmek bu kadar zor olmamalı. Bursa büyükşehire bu yakışmıyor.

03 Ağustos 2025 20:06

04 Haziran 2024 21:53