Bulut Eczanesi (Ankara) Aldığım Kremde Yaşadığım Pişmanlık

10 Kasım 2024 13:50

08.11.2024'de Benzaderm kremini satın aldım. Yakınlarında dolaşırken bu eczaneye denk geldiğim için direkt buradan aldım. Eve geldiğimde ürünün jelatini açıktı fakat kutusu kapalı olduğundan kullandım. Sabah uyandığımda yüzümde kızarılıklar oluştu ve kaşıntı başladı.

Kremi daha önce kullandığım için bu durum olağandışıydı. Keçiören'de ikamet etmeme rağmen iş yerimden izin alıp durumu izah ettim, öncesinden aramıştım. İlk başta iade olmadığını söylediler fakat kutusunun açık olduğunu söyledikten sonra ürün değişimi veya Para iadesi olabileceğini söylediler. Eczaneye gittiğimde iki kadın çalışana durumu tekrar açıkladım ve ürünü satın aldığımda kutuyu kontrol edip verdiklerini iddia ettiler fakat öyle bir şey yok.

Kutunun açık olduğunu eve gelince fark ettim yeni kutu verdiler fakat ne kadar güvenli olduğunu bilmediğim için almak istemedim, ücret iadesi olmadığını da söylediler kartla ödendiği için. Söz konusu cilt sağlığı olduğu için hiç profesyonel bir davranış olmadığını belirtmek isterim. Kremi daha önce de kullanmama ve aksine iyi bir sonuç gördüğümü de belirtmeme rağmen ciddiye alınmadım.

Hala da yeni verilen kutuyu kullanmakta tereddütlüyüm ayrıca kremin fiyatı diğer eczanelere göre 50-60 TL daha fazlaydı. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

08 Ağustos 2023 00:14
Serap sonuçtan hiç memnun değil

23 Mayıs 2024 19:14

Zeynep Eczanesi Eczaneden Aldığım Ürünün İadesi Reddedildi