16 Kasım 2024 12:24

Sürekli böreklerinizi beğeniyorum ve neredeyse İstanbul içi çoğu şubenizde de bulunmuşumdur fakat bugün başıma Yemeksepeti üzerinden sipariş verdim ve çok üzücü bir durumla karşılaştım. Marka olarak da yakıştıramadım
16.11.2024 - 8.55'te Bülent Börek'ten 1 kilo kıymalı kol böreği sipariş verdim ve ürünüm 10.25'te soğuk ve yanlış olarak teslim edildi. Bunun üzerine talep oluşturdum ve ürünün bende kalabileceğini ve iade işlemi başlatılacağı söylendi. Sonrasında Bülent Börek tarafından aranarak ücreti göndermem talep edildi ve Yemeksepetiyle iletişime geçmelerini söylememe rağmen sözlü hakarete uğradım. Defalarca kez aradım, ürünü almak için iş adresime kuryeyi de geri göndermişler. Kalan ürünü vermeme rağmen hâlâ ücret talep ediyorlar ve sonrasında da mesajlar atıldı. Gereğinin yapılmasını istiyorum. Teşekkürler, görseller ekledim bakabilirsiniz.

19 Kasım 2024 14:57 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sayın Tuba M., 30679004 numaralı şikâyetiniz ile ilgili olarak sizinle iletişime geçilerek detaylı bilgilendirme yapılmıştır. Tüm öneri ve talepleriniz ile ilgili bize numaralı müşteri hizmetlerinden ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla Bülent Börekçilik Müşteri Hizmetleri

19 Kasım 2024 17:22

Sayın Tuba M., 30679004 numaralı şikâyetiniz ile ilgili olarak sizinle iletişime geçilerek detaylı bilgilendirme yapılmıştır. Tüm öneri ve talepleriniz ile ilgili bize müşteri hizmetlerinden ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla Bülent Börekçilik Müşteri Hizmetleri

23 Ağustos 2023 14:10
Bülent Börekçilik Yanlış Sipariş, Fazla Ücret
Bülent Börekçilik Yanlış Sipariş, Fazla Ücret
Tolga sonucu yetersiz buldu

Bülent Börek'te Kenar Kısmı Israrı Ve Gramaj Sorunu

12 Ekim 2024 23:07
Gökhan sonuçtan çok memnun

Müşteri Yerine Kuryeler Öncelikli, Saygısız Davranış!

29 Haziran 2025 18:21
"Yaşadığım sorunda bana yardımcı olan Bölge Müdürü beyefendi ve Genel müdürlükten arayıp yardımcı olan kıymetli hanımefendilere çok teşekkür ederim. Bir şubenin sorumsuz ve iş ahlakından habersiz çalışanının markayı kirletmesine izin vermediler. Ürünlerinin kaliteli olduğunu biliyordum ancak şimdi idari ve genel müdürlük personelininde kaliteli ve çözüm odaklı olduğuna da inanıyorum 👍🏼"
Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Yüksek Hesap Ve Hijyen Sorunu Nedeniyle Hayal Kırıklığı Yaşadım

10 Ağustos 2025 09:09