Tolga sonucu yetersiz buldu

Bülent Börek'te Kenar Kısmı Israrı Ve Gramaj Sorunu

12 Ekim 2024 23:07

Farklı şehirlerde severek sık sık tükettiğim Bülent Börek ürünlerini Ankara'da ilk kez 11.10.2024 saat 10:10-10:15 civarında Ankara Keçiören Atapark Mahallesi'nde bulunan şubenizden yarım kilo kadar peynirli börek almak istedim. Tepsi neredeyse bitmek üzereydi, tepsinin içerisinde yaklaşık 1 kilo ürün var yok. Satıcıya mümkünse kenar kısımlarını istemiyorum dememe rağmen ısrarla kenar kısımları benim kutuma doldurup satış yaptı. En son sinirlenip kutuma son koyduğunuz parçayı satın almak istemiyorum, çıkarır mısınız lütfen dememe rağmen ısrarla satmak isteyince kırmak istemedim. Yani tepsinin tüm kenarlarını bana satıp orta kısımlarını kime satacak merak ediyorum. Ben orta kısımlarını bana satın da demiyorum, sadece kenarlarını sevmiyorum diye belirtiyorum. Her neyse, ürünü alıp evde kontrol ettiğimde gramaj farkı gördüm. Kutunun darası alınarak hesaplanmamış, kutuda satın almış olduğum börekle beraber satıldığını fark ettim. Satın almış olduğum ürünün kutusuna da 450 TL vermiş olduğumu fark ettim. Beni en çok üzen şey, ısrarla elinde kalacak kenar kısımlarını kutuma doldurmasıydı. Bir daha Bülent Börek mi? Asla!

17 Ekim 2024 09:44 (Şikayetten 4 gün sonra)
17 Ekim 2024 09:44

Sayın Tolga Ç., 30354547 numaralı şikâyetiniz ile ilgili olarak sizinle iletişime geçilerek detaylı bilgilendirme yapılmıştır. Tüm öneri ve talepleriniz ile ilgili bize ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla Bülent Börekçilik Müşteri Hizmetleri

Aysun sonuçtan hiç memnun değil

Bülent Börek Hoşdere Şube

01 Ocak 2024 13:22

16 Kasım 2024 12:24
Yanlış Ve Soğuk Sipariş, Ücret İadesi Sorunu
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2024 17:17
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

19 Nisan 2024 16:27

İstenmeyen Ürün İçin Ekstra Ücret Ve İlgisiz Şube Yetkilisi