Osman sonuçtan hiç memnun değil

Buderus Kombi Servis Sorunu

18 Ekim 2023 20:56

1 sene önce Buderus yoğuşmalı kombi aldım. 1 sene içerisinde 4 servis çağırdım. Ve şu an yine bozuldu. Bu bir sene içinde iki defa tesisat koruyucu koydu servis 1600 TL ödedim. İki defa servis ücreti aldı ayrıca servis. Tesisat yıkattım. Bir kerede içinden parça değişti servis bunlar hepsi kayıtlı ve fişleri var. Çözerse bunu Şikayetvar çözer.

14 Şubat 2024 14:54

1 sene önce Buderus yoğuşmalı kombi aldım. 1 sene içerisinde 4 servis çağırdım. Ve şu an yine bozuldu. Bu bir sene içinde iki defa tesisat koruyucu koydu servis 1600 TL ödedim. İki defa servis ücreti aldı ayrıca servis. Tesisat yıkattım. Bir kerede içinden parça değişti servis bunlar hepsi kayıtlı ve fişleri var. Ve son bir ayda iki defa eşanjör temizliği yaptı servis 720 TL daha aldı. Buderus mu asla. Bir servis geliyor ejanjörü temizliyor ücret almıyor bir servis 720 TL alıyor ve ücret alıyor nereden bakarsan tutarsızlık. Bunu yayınlayında vatandaşa yardımcı olsun tercihinde

12 Şubat 2024 13:45

19 Ekim 2023 10:09 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz işleme alınmıştır. Konu ile ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Buderus Müşteri İletişim Merkezi

19 Ekim 2023 12:25

Rutin verdikleri cevap ama kimse geri dönüş yapmadı

21 Ekim 2023 12:35

Her zamanki yaptıkları gibi 1860 TL aldılar bu garanti ye girmezmiş. Daha önce koruyucu koydular 1750 TL almışlardı itiraz ettim koruyucu koyduğunuzda bu olmayacak demiştiniz dedim nafile. Buderus alırken çok düşünün ben her Buderus lafı geçtiğinde bu rezilliği anlatacağım herkese. 1 senede bunu yaşadım facia. 20 sene Vaillant kullandım yazıklar olsun buderusa

21 Ekim 2023 12:37

1 senede kombi ücreti artı verdiğim para neredeyse kombi parasına yaklaştı. Almanya merkez miş bana adresini iletirseniz oraya da yazayım bu rezilliği

23 Ekim 2023 12:59

İlgi alaka sıfır bu mu müşteri memnuniyeti. Buderus almayı düşünenler bir kez daha düşünün benim yaptığım hatayı yapmayın. Arıza yorumlarını ve servis kalitesini düşünün

01 Kasım 2023 10:43

Merhaba, Yapmış olduğumuz görüşmede detaylı bilgiler tarafınıza aktarılmıştır. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Buderus Müşteri İletişim Merkezi

01 Kasım 2023 19:14

İyi ki şikayet var var. Aradılar parayı iade edecek servis dediler. Ve servis geldi para iadesi yaptı. Hakkını yemeyeyim müşteri hizmetlerindeki bayan bu süreçte çok ilgilendi. Teşekkürler

12 Şubat 2024 13:38

1 sene önce Buderus yoğuşmalı kombi aldım. 1 sene içerisinde 4 servis çağırdım. Ve şu an yine bozuldu. Bu bir sene içinde iki defa tesisat koruyucu koydu servis 1600 TL ödedim. İki defa servis ücreti aldı ayrıca servis. Tesisat yıkattım. Bir kerede içinden parça değişti servis bunlar hepsi kayıtlı ve fişleri var. Ben yazmaktan bıktım Buderus servis para almaktan bıkmadı. Son iki ayda iki defa servis geldi birinde almadı ücret birinde aldı. Servis elemanlarını tanıyorum artık. Buderus mu asla. Şikayet var duyurun bunları da vatandaşa yardımımız olsun

Murat

11 Aralık 2024 14:37
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Buderus Kombi Sorunları: Sürekli Sıcak Su Kesintisi

19 Ocak 2025 23:01
Tolgay sonuçtan hiç memnun değil

Tolgay
18 Ocak 2025 14:40