BTK (Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu) İnternet Altyapı Sorunu Ve Yetkililerin İlgisizliği

21 Ağustos 2024 18:22

11.05.2024 tarihinde meydana gelen internet altyapı sorunu TTNET tarafından düzeltilmedi ve bununla ilgili BTK üzerinden şikayet oluşturduğumda ise BTK konu ile ilgili hiçbir aksiyon almadı ve sürekli konu kapatıldı. Bu kurum vatandaşı korumayacaksa ne işe yarıyor, ne diye verdiğimiz vergilerden yararlanıyor? Üstüne TTNET yetkilileri sürekli belirttiğim adreste internet olduğunu, sadece bölgede talep yoğunluğu olduğunu ve bu yüzden internet veremediklerini aktarıyorlar. Sorun şu ki sadece benim adresimde değil, koca sokakta internet yok. Yalan söylemekten başka bir işe yaramıyorlar. Ben artık bu konuda ne yapacağımı şaşırdım. Devlet kurumu dahi vatandaşına yardımcı olmuyorsa kim olacak?

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
BTK Servis Yok Sorunu
1 Takipçi

Kubilay
25 Temmuz 2024 23:31
BTK (Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu) Türk Telekom Ve Bilişim Teknoloji Kurumu Ortak Sorumsuzluğu

Emirhan
23 Haziran 2024 15:07