Melis sonuçtan hiç memnun değil

Kurs İptali Sonrası Para İadesi Sorunu

23 Ekim 2024 00:41

British Town Bornova İzmir şubesinden iki kişi grup indiriminden yararlanarak Almanca A1, A2, B1 kurlarını aldık. A1 kurunu tamamladık fakat sonra ikimizin de zorunlu şehir değişikliği sebebiyle dilekçe verdik ve gideceğimiz şehir Hatay olduğu için ve bu şehirde British Town bulunmaması sebebiyle kur iptalinde bulunduk. Evrakları Eylül ayının başında gönderdim, mesaj attım fakat hiçbir dönüş yapılmadı. Ben de hallolduğunu düşünüp bekledim, 1 ay sonra tekrar yazdım. Paranın hesabımıza geçmemesi sebebiyle zar zor dönüş yapıp daha dilekçe yazmanız gerektiğini söylediler. Onları da yazıp gönderdim, 1 ay geçti yine ses seda yok. Gerçekten yapılan ayıp; kursa kayıt olurken parayı hemen çekiyorlar ama iptal etmek isteyince yüzümüze bakmıyorlar. Mesajlara dönmüyorlar. Para iadenin en hızlı bir şekilde yatırılmasını arz ediyorum.

04 Aralık 2024 12:23

British Town da geçen sene A1 A2 B1 kursu aldık iki kişi olarak ve A1 kursuna gittikten sonra evlilik sebebiyle şehir değişikliği yaptık ve bulunduğumuz yerde British Town olmaması sebebiyle de gitmediğimiz kuru iptal ettik ama aylardır şikayet vara yazıyorum arıyorum şubeye gidiyorum baştan savıyorlar paramızı yatırmıyorlar 80 gün dediler 80 günüde geçti paramızı yatırmazsanız mahkemeye başvuracağım bir hafta içinde

profile profile
Melis
Melis
07 Aralık 2024 02:21

Aylar geçmesine rağmen hala geri dönüş yapılmaması ve paranın yatırılmaması bizi çok mağdur etti şu an paramız yok ve ihtiyacımız var CİMER hattına şikayette bulundum daha geri dönüş yapılmadı. En kısa zamanda mağduriyetimiz giderilmesini talep ediyorum. CİMER' e yapmış olduğum şikayeti de aşağıda belirttim.

British Town Bornova İzmir Şubesinde Ücret İadesi Sorunu Ve Mağduriyet

09 Ekim 2025 14:04

Almanca Kursu İadesinde Sürekli Oyalama

23 Ocak 2025 16:48
Esra sonucu yetersiz buldu

22 Ağustos 2024 15:31
Bornova Erzene British Town İade Süreci Çilesi
Kazım sonuçtan hiç memnun değil

Ödeme İadesi Gecikmesi Ve Yasal Uyarı

16 Aralık 2024 20:03
Altuğ sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Kızılay British Town Para İadesi Geç Veriyor.

14 Temmuz 2024 10:38