Emre sonuçtan hiç memnun değil

British Council Yüz Yüze Sınavı Video Call İle Yapıyorlar

12 Şubat 2024 02:06

4 Şubat tarihinde, Kadıköy şubesinde fiziksel ve computer-based satın aldığım ıelts sınavında speaking sınavını bir oda içerisinde zoom video call ile yaptırdılar. Sebebini sorduğumda sınavımın computer-based olması nedeniyle bunun olduğunu söylediler ancak sınavı alırken speaking sınavının Face-to-Face olarak seçilmişti. Bununla yetinmedi daha önce başka ülkede 6.5 aldığım speaking sınavından 4.5 aldım. Çünkü karşımdaki sınav görevlisi zoom üzerinden beni duyamıyordu ve soruları cevaplamamı bile dinlemeden bir sonraki soruya geçiyordu. Ayrıca, context olarak bambaşka konuları sorarak hazırlanmamı bile beklemedi.

Pınar
Pınar

Böyle olur mu niye mağdur ediyor. Nereye şikayet edilmesi gerekiyorsa bu sınav görevlisini durumu düzeltilsin

Emre
Emre

Maalesef şikayet edebileceğimiz tek mecra burası, British Council e e-mail ile bildirdim ancak hiçbir faydası olduğunu sanmıyorum. Aynı sınava İngiltere'de girdim ve sınav ortamından gözetmenine her şey profesyonelce ilerliyor. Burada maalesef İngilizce bile bilmeyen sınav görevlileri eşliğinde sınava giriyorsunuz, hiçbir sınav güvenliği önlemi yok. Üstüne buradaki firmalar bu işte tekel oldukları için kafalarına göre sınavın yapılma yöntemini değişme hakkı buluyorlar kendilerinde.

Sd Games
Sd Games

Aynı şety bugün başıma geldi Adana kökdil eğitim merkezinde girdim yayın sürekli kesildi kadın dinlemeden geçti 12 saat yolculukla geldim ne dinliyor ne soru soruyor yüz yüze olacak yazıyor dedim kadın gözetmen Adana'da böyle oluyor dedi utanmadan giren ehrkez şikayetçi

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

British Council Ielts Sınavında Anlaşılmaz Konuşmacı Ve Düşük Skor Şoku

05 Aralık 2024 22:23