Mustafa sonuçtan çok memnun

Brava Endüstri Spam Maili Atıp Duruyor.

27 Temmuz 2024 01:10
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“Bu sorunu Brava'ya ilettikten sonra, firma olarak çok hızlı bir şekilde sorunu çözüme kavuşturdular. Artık reklam e-postaları almıyorum ve bu konuda gösterdikleri hassasiyet için teşekkür ederim. Yağlarının kalitesini tam olarak ölçümleme fırsatım olmadı fakat şimdiye kadarki süreçte memnunum. Ayrıca, müşteri memnuniyeti konusunda gösterdikleri çaba için Brava'ya tekrardan teşekkür ederim.”

Brava endüstriden bundan 1 yıl kadar önce birkaç paket yağ siparişim olmuştu ve alışverişi kendi sitelerinden yaptım. Ancak o gün bugündür sürekli reklam e postası alıyorum kendilerinden. Defalarca kez WhatsApp tan uyarmama rağmen asla düzeltmiyorlar. Daha 5 6 ay önce maillerine unsubscribe butonu geldi ancak orası da hala daha çalışmıyor. Yağlarının kalitesini çok bir ölçümleme fırsatım olmadı neticede çinli bir motor kullanıyorum zırt pırt bozulduğu için. Ancak ben alırken 6 7 paket yağ alıyorum bir daha ki siparişimde sizden alacaksam bile en az 1 2 yıl sonra olacak banane sizin %25 30 indiriminizden. Salın beni artık

27 Temmuz 2024 13:57

Sorunumu hesabımı sistemden silerek çözdüler ama olsun:) umarım daha sonra aboneliği iptal etme seçeneğini de eklerler

27 Temmuz 2024 13:57

Teşekkürler

27 Temmuz 2024 15:51

Marka sorunla ilgilenip çözüm sağladı. Teşekkürler...

29 Temmuz 2024 12:56

Eyüp sonuçtan çok memnun

31 Mayıs 2024 01:35
"Problemin giderilmesi adına elinden geleni yapan ve problemi gideren Bravo personeline ve Bravo şirketine çok teşekkür ederim almış olduğum 9 farklı üründen bir tanesinden memnun kalmamıştım bununla da ilgili bir kısmı ustamdan kaynaklı problemin Bravo yetkileri sayesinde bilgileri sayesinde giderilmesi sonucu çok teşekkür ederim memnuniyetim dokuzdu şu anda verebileceğim en yüksek notu veririm bravo'ya devam"
Brava Endüstri Şanzıman Yağı Ve Satış Sonrası Müşteri Temsilcisinin Tutumu
İlker sonuçtan hiç memnun değil

İlker
30 Mayıs 2025 13:00