Güren sonuçtan çok memnun

23 Haziran 2024 02:00
Güren'in Teşekkür Mesajı
“Bir anlık sinirle yazmış olduğum yorumda, motorumda yaşadığım sorunun Brava motor yağı nedeniyle olduğunu sanmıştım. Ancak, gerekli incelemeler sonucunda sorunun farklı bir nedenden kaynaklandığı tespit edildi. Bu süreçte problemin giderilmesi adına elinden geleni yapan ve yardımcı olan Brava personellerine ve Brava şirketine çok teşekkür ederim. Brava hakkını helal etsin vallahi. Almış olduğum birçok üründen zaten memnun kaldım ve yeni aldığım motorumda da kullanmaya devam edeceğim. Şu anda Brava'ya verebileceğim en yüksek notu veriyorum. Bravo'ya devam!”

Brava Extreme 50W-50 motor yağını tavsiyenize göre aldım. Aprilia Scarabeo 200 kullanıyorum. 600 km sonra motorum kol çıkarttı ve piston motoru deldi. Şu an yeni motor almak için bakınıyorum. Maalesef, bu yağ değişimi bana çok büyük maddi zarar verdi. Hakkımı helal etmiyorum. 1 şişe yağınız duruyor. Gerekli kontrollere göndereceğim. Maalesef markanıza güvendik ve motoru elimize aldık.

15 Temmuz 2024 14:41

24 Haziran 2024 10:53 (Şikayetten 1 gün sonra)
Güren
Güren
15 Temmuz 2024 14:26

Bir anlık sinir ile yazdığım bir yorum olmuştu, gerekli incelemeler sonrası hasar nedeninin farklı bir durum olduğu tespit edildi, Brava hakkını helal etsin.

Brava Endüstri Yağ Sonrası Debriyaj Takımını Elime Aldım

26 Mayıs 2024 23:16
Eyüp sonuçtan çok memnun

31 Mayıs 2024 01:35
"Problemin giderilmesi adına elinden geleni yapan ve problemi gideren Bravo personeline ve Bravo şirketine çok teşekkür ederim almış olduğum 9 farklı üründen bir tanesinden memnun kalmamıştım bununla da ilgili bir kısmı ustamdan kaynaklı problemin Bravo yetkileri sayesinde bilgileri sayesinde giderilmesi sonucu çok teşekkür ederim memnuniyetim dokuzdu şu anda verebileceğim en yüksek notu veririm bravo'ya devam"