Bossan Hastanesi Yoğun Bakımı

08 Aralık 2023 19:08

Çocuğum Çarşamba günü yoğun bakıma alındı. Durumu çok aşırı kötü olmamasına rağmen, yoğun bakıma alınması ve 15 kişilik yoğun bakım odasına, benden haber alınmadan, çocuğumun damar yolu açılmak üzere götürülmesi yaşandı. Çocuğumun boynundan damar yolu açıldı ve bir gece orada kaldık. Maalesef, oldukça olumsuz bir muameleyle karşılaştık. Temizlik görevlisinin, 'Ayağınızı yere koymayın, sildim' şeklinde uyarıda bulunması; kat görevlisi G***** Bey'in, çarşaf değişikliği talebime rağmen, 11 aylık bebeğimle çarşafı getirip bırakarak, değiştirmemi beklemesi; sorumlu hemşiremiz S**** Hanım'ın bizimle ilgilenmemesi ve gerektiğinde katta bulunmaması; görev değişikliği yapan erkek hemşirelerin, çocukların yanında kaba ve argo kelimelerle telefonla konuşmaları; birbirleriyle saygısızca konuşmaları; tamamlayıcı sağlık sigortam olmasına rağmen yatış için ücret talep edilmeleri; çocuğumu başka bir hastaneye götürmek istediğimde, çocuğu kapıdan dahi bırakmamaları gibi birçok sorun yaşadık. Bu hastanenin yoğun bakımında çok olumsuz bir muameleyle karşılaşabilirsiniz. Çocuğumu oradan çıkarıp başka bir hastaneye götürdüğümde, yoğun bakım şartı olmadığı, normal bir odada tedavi görmesinin yeterli olduğu belirtildi ve bir gecede çocuğumun durumu düzeldi. Ancak, bu hastane hem beni hem de çocuğumu bir gecede mağdur etti. Doktor M**** Bey, muhatap almadığı gibi, bilgi almak isteyen başka bir hasta yakınını azarladı. Oradaki temel amaç, para kazanmak gibi görünüyor ve insan hayatına değer verilmiyor. Çocuğumu çıkarmak istediğimde, bir erkek hemşire bana, olası her türlü sonuç, ölüm dahi dahil, sorumluluğun bana ait olduğunu belirten bir belge imzalatmak zorunda bıraktı. Tutumları son derece olumsuzdu ve tamamlayıcı sağlık sigortam olmasına rağmen alınan yatış ücreti için de şikayetçi olacağım.

Medova Hastanesi Yenidoğan Yoğun Bakım Hemşirelerinin Tutumu

05 Kasım 2024 04:31

Bebeğimi Rezil Ettiler A Life Hospital

14 Mart 2024 16:24
Nur sonuçtan hiç memnun değil

Gisbir Hastanesi İlgisizliği

21 Ağustos 2024 13:22

21 Nisan 2024 02:22
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

04 Şubat 2025 16:15