Yakup sonuçtan çok memnun

Bosch Elektrikli El Aletleri Sonuç Alamama Umursamaz Servis

28 Mart 2024 22:29
Yakup'un Teşekkür Mesajı
“Bosch yetkili servisine çok teşekkür ederim hızlı şekilde sorunumu çözdüler”

Konya Bağrıaçıklar Bosch Yetkili Servisine 19.02.2024 tarihinde şarjlı takımımın bataryasını garanti kapsamında tamir edilmesi için bıraktım. Onlar bana 15 gün süre verdiler. Yurt dışından parça beklendiği için bu süre sonunda bataryayı almaya gittiğimde, hangi parçanın değiştiğini sorduğumda sadece şoklama işlemi yapıldığını ve bataryanın düzeldiğini söylediler. Bataryayı 10 dakika kullandıktan sonra şarjı bitti ve tekrar şarj almama problemi yaşadım. Bataryayı tekrar servise verdim. Ancak servis yine aynı şekilde oyalamaya başladı. Bugün parçanın gelmesini beklemeden bataryayı istedim ve başka bir servise vermeyi düşündüğümü belirttim. Fakat bataryamı aldıkları gibi geri verdiler; üzerinde hiçbir işlem yapılmamıştı. Servisin bu konuda oldukça umursamaz davrandığını düşünüyorum.

29 Mart 2024 08:42 (Şikayetten 10 saat sonra)

Merhaba Yakup Bey, öncelikle bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz konuyu hemen kontrol ederek, sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, Bosch Elektrikli El Aletleri Müşteri İletişim Merkezi.

01 Nisan 2024 17:48
Yakup
Yakup
03 Temmuz 2024 22:50

Bosch yetkili servisine çok teşekkür ederim hızlı şekilde sorunumu çözdüler

22 Mart 2024 22:25
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Elektrikli El Aletleri Kalitesiz Ürün Ve Servis Hizmetiyle Hayal Kırıklığı

06 Mart 2024 14:37
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

01 Nisan 2024 18:31
Hüseyin sonucu yetersiz buldu