Erkan sonuçtan çok memnun

Borusan Oto'da Müşteri İlgisizliği

14 Aralık 2024 20:29
Erkan'ın Teşekkür Mesajı
“Genel müdürlükten Emel hanım ve satış bölümünden Ali beye çok teşekkür ediyorum”

14.12.2024 tarihinde saat 16:10 civarında Borusan Oto Samandıra şubesini araç almak için ziyaret ettim. İçeride kibar bir beyefendi benimle ilgilendi. Kendisine 1 serisi almak istediğimi ilettim ve beyefendi, 'Şu an elimizde araç yok fakat lütfen soldaki ilk masaya oturun, bayan arkadaş sizinle ilgilenecek' dedi. Ben gösterilen bölüme oturduktan sonra bir hanımefendi geldi. Ne kendini tanıttı, ne elimi sıktı, ne de benim ismimi öğrenmeye tenezzül etti. Kendisine 1 serisi araç almak istediğimi ilettim, 'Elimizde araç yok' dedi. Ben de 'Tabii sorun değil, beklerim' dedim, kapora verebilirim dedim. Kendisi, 'Araç olmadan kapora alamayız' dedi. Hiçbir tavsiyede bulunmadı. Ben sanki oraya gezmeye gelmişim gibi davrandı ve ben 'Tamam o zaman, yapacak bir şey yok, ben gideyim' dedim. Hiç itiraz etmedi. Ben de 'İyi günler' dedim ve çıktım.
Borusan gibi kurumsal bir şirkette böyle bir şey yaşamak gerçekten çok üzücü. Ben buraya araç almak için gelmiştim fakat bu hanımefendi sayesinde bir daha geri dönmemek üzere çıktım.
Saygılarımla

16 Aralık 2024 11:27 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup kayıt altına alınarak ilgili birimlerimizle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili tarafınıza en kısa süre içerisinde dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Borusan Oto İletişim Merkezi

Erkan
16 Aralık 2024 23:12

Emel hanım ve Ali beye profesyonellklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.

Erkan
20 Aralık 2024 18:26

Genel müdürlükten Emel hanım ve satış bölümünden Ali beye çok teşekkür ediyorum

Bahadır
27 Aralık 2023 15:30