Kıvanç sonuçtan hiç memnun değil

Borusan Oto Esenboğa Şubesi'nde Yaşanan Paspas Krizi Ve Haksız İtham

24 Kasım 2024 20:14

Avcılar Borusan'dan aldığım aracı Ankara Esenboğa şubesinden teslim alırken, Avcılar bayisinin göndermiş olduğu paspasları aracımdan Esenboğa bayisi iznim olmadan aracın içini açıp söküp aldı ve bir de beni hırsızlıkla suçladılar. Üstüne üstlük bir müşteri olarak hem itham edildim hem de bana hakkım olan, satın aldığım aracın içinde gönderilmiş paspas takımı zorla iznim olmadan alındı. Her yerde kamera kaydı vardır. Bir müşteri nasıl paspas alabilir?
Ayrıca Avcılar bayisi paspası kendisinin gönderdiğini de söylemekte.
Kısacası hayal kırıklığı; tamamen Borusan Oto Esenboğa saygısız ve markaya yakışmayan insanların yönettiği bir yermiş.

Bu konuyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Böyle bir itham kimseye yapılmamalı.

Araç plakam 06 *** 63

24 Kasım 2024 20:21 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup kayıt altına alınarak ilgili birimlerimizle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili tarafınıza en kısa süre içerisinde dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Borusan Oto İletişim Merkezi

26 Kasım 2024 16:33

Herhangi bir çözüm sunulmadı ve özür dilenmedi bu şekilde devam edecekse süreç ben savcılığa suç duyurusunda bulunacağım bilgilerinize

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Avcılar Borusan Oto Sorun Yaşama

11 Ocak 2024 01:58
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2023 00:13

15 Aralık 2023 13:03

30 Aralık 2023 16:05
Nurullah sonuçtan hiç memnun değil

Ayıplı Araç Satışı Karşılığında Borusan Oto İlgisizliği

Nurullah