Borusan Oto Avcılar İkinci El Satış Birimi Elemanların İlgisizliği!

25 Nisan 2024 09:31

18.04.2024 tarihinde ilettiğim ancak geri dönüş sağlamadığınız şikayet dilekçemi, belki gözünüzden kaçtı düşüncesiyle tekrar iletmeyi gereği görüyorum. 17.04.2024 Çarşamba sabahı saat 09:30'da eşimle birlikte Anadolu Yakası'ndan bin bir zahmetle Avcılar Borusan ikinci el araçlarının satışının yapıldığı mağazanıza geldim. Son 20 yılda Avcılar Borusan'dan şahsıma 2 adet, diğer aile fertlerine de kendi adlarına 2 adet sıfır BMW, yine 3 yıl önce Avcılar ikinci el satış mağazanızdan şahsıma 1 adet ikinci el Range Rover araç satın aldım. Son yıllar hariç olmak üzere periyodik olarak da muhtelif zamanlarda bu araçlar Avcılar servisinize bakıma geldi. Ancak Fiat ve model araştırması yapmak üzere geldiğim ikinci el satış mağazanızda elemanlarınızın takındığı tavır beni fazlasıyla şaşırttı ve üzdü. Öncelikle daha önceki yıllarda onlarca araç olan bölümünüzde sabah erken saatte gitmeme rağmen bir araç dahi gösteremediler. Halbuki sokak arasındaki galerilerde bile her daim en az 5 adet araç gösterime hazırdır. Bunun yanı sıra ilgili, daha doğrusu ilgisiz biriminize genel bir uyarı yapın, şahsa özel şikayet olarak algılamayın ve kimse işinden gücünden olmasın diye ismini vermekten kaçındığım satış temsilcinizin garip tavrı ve müşteriyle konuşma üslubu oldukça iticiydi. Gelen müşteriye 'Hoş geldiniz' demekten aciz, çay dahi ikram etmekten habersiz, nezaket kurallarından bihaber sanki 'Sabah sabah burada ne işiniz var? ' gibi tavırlar sergileyen bu arkadaş, Borusan Holding'te çalıştığının farkında değil sanırım. 4-5 milyon tl bedelli araç soran bir müşteriye, Kızılay çadırında bedava çorba dağıtan aşçı gibi davranılmaz. Sonuçta araç göremeden ayrıldık, hatta internetten bakın diye nasihat aldık! Ben sabahın köründe 50 km yol kat edip gelmişim, zaman ayırmışım, siz ise keyfinizi bozup bir araç gösteremeden, ağzınızın ucuyla zorla bilgi veriyorsunuz! Nerede müşteri memnuniyeti? Burası bedava erzak dağıtılan bir yer değil, sonuçta saygın bir ticarethane. İnsanlar para verip hizmet alıyor. Bu kadar kasmaya gerek yok. Demek ki bu kadar yıl biz farklı bir firmayı tanımışız! Bu yaklaşımı çok yadırgadım ve şirketiniz adına, böyle ilgisiz elemanları işe almanızdan dolayı üzüldüm. Serzenişimi mazur görün, takdir tabii ki sizindir. Elemanlarınızı uygun bir dile uyarmalarını öneririm.
25.04.2024 - Mustafa t*** - GSM: 0532 *** 25 32 - m****@gmail.com

25 Nisan 2024 09:53 (Şikayetten 22 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup kayıt altına alınarak ilgili birimlerimizle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili tarafınıza en kısa süre içerisinde dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Borusan Oto İletişim Merkezi

Gok sonuçtan hiç memnun değil

22 Aralık 2023 12:00
Ensar sonuçtan hiç memnun değil

Borusan Oto Avcılar Servis Mağduriyeti!

29 Aralık 2023 12:06

13 Şubat 2025 15:46

14 Mayıs 2025 10:41
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Avcılar Borusan Oto Sorun Yaşama

11 Ocak 2024 01:58