İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Kurumsallıktan Uzak Araç Satışı Deneyimi

21 Ekim 2024 12:55

Merhabalar,
Borusan Next ilanlarını incelerken :
0574**42 ilan numaralı Jaguar xe otomobili gördüm ve kurumsal hat aracılığı ile aracı almak istediğimi söyledim. Aracın hazır bulunduğu bayiye yönlendirme yaptılar ve orada 'isminin N**** olduğunu beyan eden' satış görevlisiyle görüştüm. Kendisi bana ''araca opsiyonu Borusan otomotivin yedek parça tedariki nedeniyle koyduğunu, durumunu takip edip pazartesi sabahı bilgi vereceğini' aktardı. Bunun üstüne bende net olarak aracı alacağımı söyledim. Görüşmelerin hepsi kayıtlı zaten.
Bu sabah next kurumsal hattını tekrar arayıp N**** isimli satış görevlisine ulaşmak istediğimde bağlanmak istemeyip aracın satıldığını söylediler.
Kurumsallıktan uzak bu yaklaşımınızı kınıyorum ve imkanım doğrultusunda da bu yaşadığım olayı her yerde paylaşacağımı belirtiyorum.

21 Ekim 2024 13:00 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla,

İbrahim
31 Ekim 2024 13:10

Herhangi bir bilgi verilmedi. Aranılacaksınız denildi aranmadım. Benden belge istiyorlar :) konuşmalar zaten kayıt ediliyor diye uyarı yapmıyor musunuz bağlanırken?

Onur sonuçtan hiç memnun değil

Araç Satış Sürecindeki Tutarsızlıklar Ve Mağduriyet

15 Eylül 17:12

Borusan Next'ten Gizli Motor Arızalı Araç Satışı Mağduriyeti

27 Haziran 23:01
Asım sonuçtan hiç memnun değil

Borusan'dan Araç Alım-Satım Sürecinde Hayal Kırıklığı

31 Ocak 18:40
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Borusan Next İnanların Vaktini Ve Parasını Boşa Harcamaktadır.

28 Ağustos 2024 16:37
Borusan Next İnanların Vaktini Ve Parasını Boşa Harcamaktadır.