Samed sonuçtan hiç memnun değil

CK Boğaziçi Elektrik 24 Saatlik Elektrik Kesintisi Ve Yaşanan Mağduriyet

22 Şubat 2024 10:24

CK Boğaziçi Elektrik dağıtım şirketinden elektrik kullanıyoruz. 21 Şubat sabah saat 11 sularında, sadece sokaktaki 6 binada elektrik kesintisi yaşandı. Eve birçok kez aramamıza rağmen, sorunun 4-5 saat sonra çözüleceği belirtildi. Ancak 22 Şubat saat 9:38 itibarıyla hala çözüm bulunamadı. Yaşanan sorunlar şunlar: 1) Buzdolabındaki yiyeceklerin bozulma riski, 2) Kombinin çalışmaması nedeniyle ısınma problemi, 3) Özellikle belirtmeme rağmen, otoparktaki su kuyusunun bulunduğu ve su pompasının çalışmaması durumunda geri tepme yapabileceğini ilettim; fakat otopark su içinde kaldı. Bu durum tabii ki şirketin sorunu olmayabilir; ancak bir mahallede değil, sadece 5 binada elektrik yok ve neredeyse 24 saat geçmesine rağmen sorun çözülemiyorsa, neden bu kadar sorgusuz fatura ödüyoruz? Teşekkürler.

22 Şubat 2024 10:41 (Şikayetten 17 dakika sonra)

Sayın Samed H., Talebiniz ilgili birime iletilmiş olup, gerekli inceleme sağlanacaktır. Sürdürebilir bir iyileşme sağlanabilmesi için Şirketimize yapmış olduğunuz geri bildirimlere teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.

22 Şubat 2024 15:39

Sayın Samed H., Başvurunuzda belirtilen e-posta adresinize geri dönüş sağlanmıştır. Sürdürebilir bir iyileşme sağlanabilmesi için Şirketimize yapmış olduğunuz geri bildirimlere teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.

Samed
Samed
22 Şubat 2024 21:08

36 saate geldik neredeyse ve hala elektrik yok bu nasıl bir sistemdir 6 bina çözülemedi yazık çok yazık

Liza sonuçtan hiç memnun değil

02 Şubat 2024 14:50

22 Aralık 2023 07:31
İsmail sonuçtan çok memnun

04 Aralık 2023 16:34
"Elektriği kesen arkadaşın skandal davranışından sonra nihayet dördüncü gün sorunumuz çözüldü. Bu süreçte maddi manevi zarara uğradık ve bunun sorumlusu bu hatayı yapan arkadaştır. Umarım gerekli uyarıları yaparsınız. Geç de olsa sorunun çözülüşü için teşekkür ederiz. Ve umarız ki buna benzer skandal bir hata tekrarlanmaz. İyi çalışmalar."

02 Ağustos 2024 09:52
CK Boğaziçi Elektrik 2 Gündür Evde Ve Sokakta Elektriğin Olmaması