Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2024 17:53

Merhabalar, ben yeni abonelik sözleşmesi yaptım. 23/05/2024 tarihinde CK Boğaziçi Elektrik'e giderek bütün işlemleri hallettim. Bana 20 dakika sonra enerjinizin açıldığı ve kullanmaya başlayabileceğiniz mesajı geldi. Fakat bu tarihe kadar enerjiyi kullanmadım. Sorun şu: Bağlanmış olan saatin vidaları ve yuvaları oksitlenmiş, temassızlık var. Evin içinde enerjiyi kontrol ettiğimde prizlerde dönüşler yok, prizlerin iki ucunda enerji mevcut. Aşağıda, sayaçta ise kablolar oynuyor ve vidaları aşırı gevşek, yangın çıkma olasılığı yüksek. Kaç kez müşteri hizmetlerini arayıp ekip göndermelerini istesem de göndermiyorlar. 'Gelindi' deyip mesaj atıyorlar ama baktığımda hala aynı. 5 günde 5 sefer talep açtım, hiç birinde gelinmedi. Hala vaziyet böyle. Bu durumun derhal çözüme kavuşturulması gerekiyor. Tesisat numaram: 3586653620. Mehmet Ata Ö****.

28 Mayıs 2024 09:19 (Şikayetten 15 saat sonra)

Sayın Mehmet Ata Ö., Talebiniz ilgili birime iletilmiş olup, gerekli inceleme sağlanacaktır. Sürdürebilir bir iyileşme sağlanabilmesi için Şirketimize yapmış olduğunuz geri bildirimlere teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.

29 Mayıs 2024 16:35

Sayın Mehmet Ata Ö., Başvurunuzda belirtilen e-posta adresinize geri dönüş sağlanmıştır. Sürdürebilir bir iyileşme sağlanabilmesi için Şirketimize yapmış olduğunuz geri bildirimlere teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.

09 Kasım 2024 10:15
Boğaziçi Elektrik - Bedaş Elektrik Bağlantısında Günlerce Süren Mağduriyet
Demirkan sonuçtan hiç memnun değil

25 Şubat 2025 11:22
haksiz-elektrik-kesintisi-ve-borc-talebi-5.pdf
haksiz-elektrik-kesintisi-ve-borc-talebi-4.pdf
haksiz-elektrik-kesintisi-ve-borc-talebi-3.pdf
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Elektrik Aboneliğim Bilgim Dışında İptal Edildi, Elektriksiz Kaldım!

15 Eylül 2025 15:46

18 Aralık 2023 10:37