Boğaziçi Elektrik - Bedaş Arızayı Yapamayan Ekipler

25 Mayıs 2023 10:56

19.04.2023 sizlere yazdığımı bir şikayet vardı bir ay geçmedi. Yine aynı yerde arıza var. Ayda ya 2 ya da bir defa her zaman aynı nokta da bölgedeki yaşayanları sizler kadar mağdur eden yok diyebilirim.

Gelen çalışma yapan personel ya bu işi bilmiyorlar ya da art niyetli olduklarını düşünmeye başlıyorum. Ya buraya artık kalıcı bir çözüm bulun bıktık yeter artık. Çalışma yapanlara soruyoruz yine mi aynı yer diyoruz, verdikleri cevap çözüm istiyorsanız, bölgeden taşınmak en doğrusu diyorlar.

Simdi siz yetkilere soruyorum, siz neden bu bölgeyi hiç sorgulamıyorsunuz? Neden sormuyorsun? Gecen ay yaptığınız hatta ondan önceki ay da ve ondan sonraki ayda ve daha önceki ayda yani her ay neden bu yer sorun yaratıyor.

Neyi beceremiyorsunuz diye sormuyor musunuz gelen ekibe? Firmanın üst yetkileri bu arıza bölgesini her ay en az 2 defa arıza veriyor ve çözüm suresi en az 10 saat üzeri veya tüm gün sürüyor.

Son 4 ay bakin suleymaniye mh kapalı pazarın olduğu yer trafonun bizzat olduğu cadde lastikçinin ya önü ya da yanı gelen ekibe sorunu neyi yapmıyorsunuz her ay neden burda arıza veriyor?
Ben söyleyelim cidden beceremiyorsunuz illallah olduk artık yeter

25 Mayıs 2023 11:47 (Şikayetten 50 dakika sonra)
02 Haziran 2023 11:24

Sayın Uğur K., Başvurunuzda belirtilen e-posta adresinize geri dönüş sağlanmıştır. Sürdürebilir bir iyileşme sağlanabilmesi için Şirketimize yapmış olduğunuz geri bildirimlere teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.

22 Eylül 2023 10:27
Okan sonuçtan hiç memnun değil

Tek Apartmanlık Elektrik Kesintisi Ve BEDAŞ'ın İlgisizliği

25 Aralık 2023 10:16
Mücahit sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2024 23:14
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2023 20:02
Boğaziçi Elektrik - Bedaş Yine Aynı Yer