Necati sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2024 12:45

Boğahost'tan geçtiğimiz yıl firmamız için 1 yıllık sanal sunucu satın almıştım. 1 yıl dolması sonrası sunucuda yaşanan kesintiler nedeniyle iptal etmek ve kullanmamak istedim.

Boğahost'un müşteri hizmetleri otomatik olarak hizmeti yenilemiş.

Para ödemesi yapmadan fatura çıkarmış, yani kendi kafalarına göre hareket edip ürünü yenilemişler.

Ayrıca panellerine girdiğimde de fatura gözükmüyor. Beni fatura çıktı, mutlaka ödeme yapman gerekiyor yoksa şikayet edeceğim diye tehdit ediyorlar.

Ödeme yapmazsak ilgili mercilere bizi şikayet edeceklerini söylüyorlar.

Sonrasında WhatsApp'tan ulaştılar. Tekrar ürünü kullanmak istemediğimizi, iptal edilmesini söyledik ama hiçbir şekilde anlamıyorlar.

Para da para diyorlar. Ödeme yapmanız gerekli, yoksa ilgili mecralara şikayet edeceğiz diye bir tavırla konuşuyorlar. Yani resmen tehdit ediyorlar. Bu saçma tavırda olan firmalardan asla bir daha alışveriş yapmayacağım. Buraya da Boğahost şikayet konusu açmak istedim. Asla yanına yaklaşılmayacak bir firma.

Bir diğer Boğahost şikayet nedenim ise yeni aldığım bir sunucuya ben ve şirket çalışanlarım giremedi.

Hesaptan sürekli olarak attı ve sunucuya giriş yapamadık. Saat gece 10 gibi destek talebi açtım; internetiniz kötüdür diye yanıt verdiler. Hadi benim internetim kötü, çalışanlarım farklı yerlerde bağlanıyorlar, onların bağlantısı niye sürekli kopuyor? Ve Boğahost'tan aldığım diğer sunucuya sorunsuz erişiyorum da diğer sunucuya niye giremiyorum?

Gece yarısı beni arıyorlar, meşgule atıyorum, ısrarla arıyorlar. 10 defa arka arkaya aramışlardır.

Yani ben destek talebi açıyorum, beni niye arıyorsunuz? Yazın arkadaş, belki konuşmak için uygun değilim. Müşteri hizmetleri sıfır, sunucu sıfır, destek talepleri sıfır.

Boğahost pişmanlıktır.

17 Eylül 2024 11:01 (Şikayetten 22 saat sonra)

İlgili şikayetin çarptırılarak 3. Bir kişice anlatıldığı ve doğruluğunun payının olmadığını içeren kişinin kendi açtığı konudan okuyarak değerlendirebilirsiniz. Yalan beyan ve ticari marka karalaması amacıyla takındığı üslupsuzlukta kendi açtığı konuda yer almaktadır. Saygılarımızla

19 Kasım 2024 18:45

Firma hiçbir şekilde yardımcı olmadı. Açtığım konuyu r10'da inceleyebilirsiniz, r10 yönetimi boğahost'un haksız olduğunu, iptal talebimin onaylanmasını talep etti ve konuyu kapattı. Bu firmayla hiçbir şekilde çalışılmaması gerektiğini, bogahost şikayet konumdaki bilgileri inceleyerek anlayabilirsiniz. Sürekli üste çıkacak tavırda konuşuyorlar ve hiçbir şekilde teknik konuda yardımcı olmuyorlar.

19 Kasım 2024 18:47

Sonuç olarak, Boğahost'un "ödeme yapmazsanız ilgili mercilere şikayet ederiz" tehdidi sonuçsuz kaldı. Ben müşteriyim, bir hizmeti kullanmaya devam etmek istemezsem ödeme yapmak istemem hizmet sonlanır. Yenilenmiş hizmetmiş filan anlamam. Ödeme alırsın sonra yenilersin. Yeniledikten sonra ödeme diye tehdit etmezsin. Bogahost şikayet konumun arkasındayım.

20 Aralık 2025 22:54

Egemen sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2024 00:26
Cloudvist.com'da İlgisizlik Ve Para İadesi Sorunu
Tunar sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2023 21:33
Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 2024 15:30
Garantiserver Parayı Alıp Hizmeti Başlatmama Ve Sorun Çözmeme
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Guvenhost.com.tr Sanal Sunucu Hizmetinde Yaşanan Mağduriyet

13 Ocak 2024 21:33
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ekiphost'ta Müşteri Hizmetleri Ve Ücretlendirme Sorunu

Ramazan