Hanife sonuçtan hiç memnun değil

Bodrum Park Resort Otele Tur Firması Olmadan Asla Rezervasyon Yapmayın

22 Temmuz 2024 18:44

Ben büyük hata yaptım, başkaları yapmasın, kısıtlı tatil bütçesini hak etmeyen bir otele vermesin diye yazıyorum. Bodrum'daki Bodrum Park oteline katiyen siteden ya da WhatsApp üzerinden rezervasyon yapmayın. Arada bir tur şirketi olsun. Bir şikayetiniz olunca tur şirketinin getirdiği misafire özen gösterilip dedikleri yapılıyor. Eğer direkt otelden alırsanız, engelli olduğunuzu raporunuzla ispat etmiş olsanız da düz ayak odaya müsaitlik varken bile almıyorlar. Raporumu içerideki müdüre gösterdiler. Sanırım %90 üstü engelimi az buldu. Bizi ana binadan yer verdi, hem de sigara içilmiş, kömürlük gibi kokan bir oda. Şikayet edince ise merdiven zorunlu üst kata verdi. Eğer arada tur şirketi olsa, şikayet olmasın diye uygun odaya koyarlardı. İlk kez tur şirketi olmadan direkt otelden aldım, benim şikayetlerim önemsiz oldu! Bu otel eğimli, yokuş bir otel; engelli olan, yaşlı, bebekli olanlar için uygun değil. Yemekler de ortalama altı. Telefonda bir kez arayıp oda tipi konusunda yardımcı olurlar. Tabii, diyen kişi ben öyle demedim deyip kenara çekildi. Engelli insan raporu ile gelmiş bir düz ayak oda denize, restorana bulamadılar. Raporumu da içerideki yetkili beğenmedi.

18 Temmuz 2023 13:34

04 Eylül 2024 13:26