Nur sonuçtan hiç memnun değil

Paranızla Rezil Olmak İsterseniz Boaz Roof'a Gidin

29 Eylül 2024 22:38

28 Eylül'de boaz roof'a arkadaşlarımla doğum günüm sebebiyle eğlenmeye gittik. Mekan güzel dizayn edilmiş ama çok sıkışıktı. Mezelerin porsiyonu kuş kadardı ve bir kişi alsa bitecek kadar azdı. Adamların yaptıkları kadar çeşit yoktu ve sürekli biz daha yemeden ve bize sorulmadan masadaki her şeyi topladılar meyve tabağa geldi bir tek geldiğini gördük hiç kimse yemeden topladılar ve kimseye sormadılar doğum günü Pastamdan bile yiyemedim sorduğumda çöpe attık dediler. Ben o kadar mekana gittim, bu kadar saygısız ve Çirkin bir davranışla karşılaşmadım. Ve diğer mekanlara göre 1000 TL daha fazla para verip ne hizmet alabildik ne yemek yiyebildik ne de kendi getirdiğim pasta yiyebildim. Eğlence zaten çok geç başlayıp erken bitiyor. Parayla rezil olmak böyle bir şey sanırım özellikle M***** Bey'in tavrı çok kabaydı kesinlikle böyle yerlerde hizmet vermemeli çünkü tutum ve davranış konusunda eğitimli değil. Bir daha mı asla gitmeyeceğim bir yer bir de üstüne üstük %10 servis ücreti aldılar hiçbir kuruşu hak etmiyorlar. Bir de arkadaşım taksi beklerken ücret karşılığında içecek rica etmiş onu bile karşılamamışlar ne de taksi bulma konusunda yardımcı olmuşlar. Tek kelimeyle korkunç diyeyim

25 Nisan 2025 22:56 (Şikayetten 6 ay sonra)
26 Nisan 2025 16:55

Doğum günü pastamı çöpe attık dediniz daha ne olsun. Özel yapım olan bir pastaydı. Ve kimse bir dilim bile yemedi ve de koskoca pastadan sadece incecik bir dilim getirildi 6 kişiye. Doğum günü gecem benim için önemli ve pastam da öyle. Ve üzerinden sekiz ay geçmiş şimdi cevap veriyorsunuz öyle mi? Ayrıca garson arkadaşınız pastamın yenisini yaptıracağını iletti hala yaptıracak😂

S. Ada sonuçtan hiç memnun değil

Boaz Roof'da Organizasyon Ve Garson Üslubu Çok Kötüydü

S. Ada
10 Temmuz 2023 19:22
Aysen sonuçtan hiç memnun değil

13 Mayıs 2025 21:04

13 Mayıs 2025 20:43
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Rezervasyonlu Doğum Günü Kutlamasında Keyfi Ve Saygısız Muamele

Hasan
25 Temmuz 2025 19:42
Rezervasyonlu Doğum Günü Kutlamasında Keyfi Ve Saygısız Muamele
Füsun sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2023 01:37