Osman sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2024 01:27

Orijinalliği şüpheli parfüm satıyorlar. İnternet üzerinden WWW. Bngparfümeri.com.tr adresinden 3 adet parfüm sipariş ettim. Firma 3 al 2 öde kampanyası yapmış. Fiyatlar bayağı uygundu. Sipariş vermeden önce WhatsApp üzerinden firmaya; ürünlerin, orijinal olup-olmadığını, kutu ve şişe üzerinde batch kodu olup-olmadığını sordum. Onlar da ürünlerin orijinal olduğunu, şişe ve kutu üzerinde batch kodu olduğunu, kontrol edebileceğimi söylediler. Ben tekrar ama ambalajını açıp bach koduna bakınca ürün açılmış diye iade almazsanız ne olacak dedim. Jelatini yırtmadan açarsak sıkıntı olmayacağını söylediler.

Tamam dedim tüm yazışmaların ekran kaydını aldım. Sonra sipariş verdim. Ürünler geldi. Video kaydı yaparak paketi açtım. Gönderilen 3 parfüm de yanlış gelmişti. Firmaya yazdım yanlışlık olmuş, kargo ile gönderin değiştirelim dediler. Gönderdim yenisini yolladılar. Parfümün biri yine yanlış gönderilmişti, üstelik kutusu bile yoktu. Diğer parfümde de kutu üzerindeki batch kodu şişede üzerinde yoktu. Firmaya bildirdim iade talep ettim. Şimdi kampanya kapsamındaki ürünler açıldığı için iade kabul etmiyoruz diyorlar. Ben de Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. Bakalım ne olacak.

Parfümerist Satıcıdan Aldığım Ürün Ve İletişim Sorunları

19 Haziran 2024 01:02
Parfümerist Satıcıdan Aldığım Ürün Ve İletişim Sorunları
Selman sonuçtan çok memnun

26 Aralık 2024 20:43
Ven Cosmetic Orijinalliği Şüpheli Parfüm Mağduriyeti: Güven Sarsıldı

23 Kasım 2024 00:34
Parfümde Hayal Kırıklığı Ve İade Sorunu
Cumhur sonuçtan hiç memnun değil

15 Şubat 2025 19:52

26 Ağustos 2023 12:17