Burak sonuçtan çok memnun

E90 Model Araçta Kronik Cam Fitili Sorunu

25 Kasım 2024 08:51
Burak'ın Teşekkür Mesajı
“Müşteri temsilcim Damla Hanıma ilgisi ve yardımlar için teşekkür ederim”

Merhaba, 2012 model E90 aracımın ön ve arka cam fitilleri, hatta arka kapı kelebek camlarının fitilleri paramparça oldu. Lütfen bu konuyla ilgili yardımlarınızı rica ederim. Bu olayın kronik bir problem olduğunu daha önceki şikayetlerden öğrendim. Lütfen ivedilikle sorunumu gidermenizi tekrar rica ederim.

25 Kasım 2024 10:57 (Şikayetten 2 saat sonra)

10 Aralık 2024 11:31
11 Aralık 2024 17:26

Kısa sürede dönüş yaptığınız, yeni parçaların sipariş verildiği bilgisini aldım ve en kısa sürede tamir edileceği için ilgili herkese teşekkür ederim

15 Şubat 2025 10:48

Kısa sürede dönmüşlerdi yılbaşından hemen sonra davet edeceklerini söylemişlerdi, fakat 2 ayı geçti hala daha beni servisten arayan yok.

04 Mart 2025 13:12
04 Mart 2025 22:48

Müşteri temsilcim Damla Hanıma ilgisi ve yardımlar için teşekkür ederim

Bekir sonuçtan çok memnun

Bekir
30 Aralık 2024 16:10
"BMW kendisine yakışanı yaptı ve tüm sorunlarım çözüldü ilgi ve emekleri için çok teşekkür ederim"
BMW F20 Ön Cam Fitili Sorunu
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

Yakup
11 Mart 2024 02:13
Konuralp sonuçtan çok memnun

Konuralp
02 Temmuz 2024 16:19
"Şikayetim yayınlandıktan takribi 10-15 dakika sonra arandım ve şikayetim için Bostancı Kosifler Oto'ya yönlendirildim. Yıpranmış parçanın yerine yenisiyle ücretsiz şekilde değiştirilmesi memnun edici. Bostancı Kosifler Oto çalışanlarına emekleri için çok teşekkür ederim."
BMW 1.16İ Ön Cam Fitil Parçalanması
Ömer sonuçtan çok memnun

Ömer
19 Eylül 2025 18:43
"Yaklaşık 12 yıldır BMW marka araca biniyorum. Sorun çözümü konusunda Premium marka gibi hissettirdiğini bir kez daha gösterdi. Çözüm hızı ve yaklaşımları konusunda teşekkür ediyorum. Marka kalitesi olduğu kadar satış sonrası hizmet konusunda da her zaman standartları çok yüksek bir firma."