BMW Yağ Çubuğu Ucundaki Plastik Parça Kırıldı

BMW Yağ Çubuğu Ucundaki Plastik Parça Kırıldı
18 Temmuz 2023 16:307.706

BMW 3.20 ied aracım yağ eksiltme uyarısı verdi. Aracı durdurup yağ çubuğunu çekerken çubuğun ucundaki plastik parça kırıldı ve içine düştü. Eski model arabalarda bile böyle sorun yaşanmıyorken BMW gibi bir markaya yakıştıramadım. Bu parça motora gidermi, zarar verir mi onu da bilmiyorum.

18 Temmuz 2023 16:30 (Şikayetten 1 dakika sonra)

İbrahim
Benzer Şikayeti Var
19 Kasım 2023 20:35

Merhaba, sorununuzun aynisini yaşıyorum. BMW yardımcı oldu mu merak ettim? Ücretli veya ücretsiz nasıl bir yardımları dokundu ve kirik çubuk ile aracı kullandınız mi? Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.

BMW Yağ Çubuğu Kırılması: Kalite Soru İşareti

8 Haziran 2025 23:181.583

2014 model BMW 3.20 ied model aracımın yağ seviyesini ölçmek için yağ çubuğunu çıkartıp baktım, her şey yolundaydı. Faka...

BMW 3 Serisi Yağ Çubuğu Sorunu Ve Servis İlgisizliği

10 Aralık 2024 12:432.441

"İzmir otomol servisindeki arkadaşlara ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim."

BMW 1.16i Yağ Çubuğunun Ucundaki Plastik Parça Kırıldı

12 Ocak 2024 04:061.989

"Sorunum ile alakalı hemen geri dönüş yapıp benimle iletişime geçen ve beni bulunduğum ildeki yetkili servise yönlendiren Borusan'a çok teşekkür ediyorum. Borusan firmasının büyüklüğü bir kez daha anlamış oldum ilginiz alakanız için tekrar teşekkürler. Bu arada ikamet ettiğim Sakarya'da ki BMW sandıkçı oto 'ya ve benimle iletişime geçip ilgilenen Mehmet beye de çok teşekkür ediyorum.🙏 Sorun aynı gün çözüldü."

Tümünü Gör
2024 Model BMW 1.18i Ayıplı Mal

2024 Model BMW1.18i Ayıplı Mal

Metin
BMW Borusan Adana Mersin Yetkili Servis Şikayetimdir

BMW Borusan AdanaMersin Yetkili Servis Şikayetimdir

Muhammet
BMW Kalitesiz Plastik Kullanımı!

BMW KalitesizPlastik Kullanımı!

Muhammed