BMW Yağ Çubuğu Sorunu

BMW Yağ Çubuğu Sorunu
Recep
03 Ekim 2024 13:32

2016 BMW 3.20 ied yağını her hafta kontrol ediyorum. Geçen hafta baktığımda sağlam vaziyette duruyordu. Bu hafta kontrol etmek istediğimde yağ çubuğunun kırılarak içine gittiğini fark ettim. Bunu birkaç kişiden daha BMW araçlarda kronik rahatsızlık olarak duydum. Bununla ilgili yardımcı olunmasını istiyorum.

03 Ekim 2024 13:34 (Şikayetten 2 dakika sonra)

05 Ekim 2024 12:30

Sayın Müşterimiz, İletişim numaranız üzerinden size ulaşım sağlayamadık. Bilgilerinizin eksik olması sebebi ile maalesef şikayetinizi yönlendiremiyoruz. Bize ulaşım sağlamanız durumunda şikayetiniz, ilgili birim ile paylaşılacaktır. Saygılarımızla,

BMW Yağ Çubuğu Kırılması: Kalite Soru İşareti

Osman
08 Haziran 2025 23:18
Cihan sonuçtan çok memnun

BMW F20 116i'de Yağ Çubuğu Kırılması Şaşkınlığı

Cihan
30 Aralık 2024 00:25
"Bursa Teknik otodan arandım. Sorunlu olan malzememin siparişini verdiklerini belirttiler. Ürün geldiği gibi arayıp sorunumun çözüleceği bilgisi verildi. Teşekkürler"
Muharrem sonuçtan çok memnun

Muharrem
02 Eylül 2023 00:39
"Borusan Balgat şubesinden Ceren hanıma çok teşekkür ederim. Parçam yenisi ile değiştirildi."
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2024 14:59