Çağatay sonuçtan memnun değil

BMW Kronik Kapı Kilit Sorunu

05 Ağustos 2023 16:37

2013 Model F30 320i ed aracımda sağ arka kapı kilidi hem içeriden hem de dışarıdan anahtar ile açılıp/kapatılamıyor. Anladığım kadarıyla F30 araçlarda kronik bir sorun. Premium araç kategorisinde olan aracın, BMW yetkililerinden konuyla ilgili bu mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

05 Ağustos 2023 19:35 (Şikayetten 2 saat sonra)

10 Ağustos 2023 12:51

Beklemedeyim, ama arayan kimse olmadı henüz.

06 Eylül 2023 00:20

BMW yetkililer bana ulaştı ama biraz uzun sürdü. 2-3 hafta arasında bir süre sonunda aradılar. Ben bu süre içerisinde kendim dışarıdan yaptırmıştım. En azından ulaştılar, teşekkür ederim

06 Eylül 2023 17:29

Değerli Çağatay D., Anketlere size gelen mail veya sms'lerdeki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bunun yanısıra ana sayfamızdan şifrenizle üyelik girişi yaptıktan sonra profil fotoğrafınızın altındaki menüden "Şikayetlerim" butonuna basıp şikayetlerinizi listeledikten sonra anket doldurmak ve puanlamak istediğiniz şikayetin sağ tarafında bulunan "Değerlendir" butonuna basarak da ankete erişim sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, BMW İletişim Merkezi

Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Kadir
07 Ocak 2024 01:27
Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

BMW F30 Arka Kapı Kilidi Kronik Sorunu Güven Sarsıyor

Ekrem