Ozgunay sonuçtan çok memnun

BMW Avcılar Borusan Ekspertiz

Ozgunay
21 Ağustos 2024 13:13

Aracım Borusan Avcılar şubesinde tamir edildiği halde kaza ekspertiz raporunu günlerdir alamıyorum. Oğlumu gönderdim alması için ama sorumlu arkadaş değişmiş bu yüzden alamadık. Bekliyoruz. Telefonla ulaştık ama beklemenize gerek yok geri dönüş yapacağız dediler 2 haftadan fazladır bekliyoruz.

21 Ağustos 2024 13:30 (Şikayetten 16 dakika sonra)

22 Ağustos 2024 10:09

Değerli Ozgunay G., Anketlere size gelen mail veya sms'lerdeki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bunun yanısıra ana sayfamızdan şifrenizle üyelik girişi yaptıktan sonra profil fotoğrafınızın altındaki menüden "Şikayetlerim" butonuna basıp şikayetlerinizi listeledikten sonra anket doldurmak ve puanlamak istediğiniz şikayetin sağ tarafında bulunan "Değerlendir" butonuna basarak da ankete erişim sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, BMW İletişim Merkezi

Oğuz sonuçtan çok memnun

Oğuz
22 Temmuz 2024 13:14
"Borusan Avcılar dan Sena Hanım konu hk beni arayarak süreci hızlandırdı ve bazı ek paketler sunarak yardımcı oldu. Kendisine çok teşekkürler edıyorumm"

Anar
08 Eylül 2023 11:08
Cüneyit sonuçtan hiç memnun değil

Cüneyit
26 Aralık 2023 18:45

Emre
05 Haziran 2024 13:11
Ahmet sonuçtan çok memnun

Ahmet
16 Şubat 2024 08:31
"Borusan Oto Yönetim Ekibine ve özellikle Müşteri İlişkileri tarafında Tuğba Hanım'a süreç içerisinde gösterdiği özen ve değerli geri dönüşleri için teşekkür ederim. Sadece önerim elektrikli araçların yedek parça tedariği konusunda gerekli önlemlerin alınması ve stok yönetiminin daha etkin yapılması sanırım iyi olacaktır."