BMW 525 Hayalet Ekranda Görüntü Yok Oldu

03 Ağustos 2023 12:35

2013 BMW 525 xdrive aracımın hayalet ekranında görüntü yok. 24 saat geçti hala ekran görüntüsü geri gelmedi. BMW müşteri hizmetlerini aradım 20 dakika beklettiler ama hala otomatik sesli yanıt konuşuyor bir türlü operatörle görüşme sağlayamadım. Böyle büyük bir firmanın alelade diğer otomobil firmaları gibi ilgisiz oluşu büyük bir hayal kırıklığı. Lütfen yetkili birisi ilgilensin.

03 Ağustos 2023 12:37 (Şikayetten 1 dakika sonra)

03 Ağustos 2023 16:35

4 saat oldu hala ulaşan olmadı maalesef

08 Ağustos 2023 10:31

Sayın Müşterimiz, İletişim numaranız üzerinden size ulaşım sağlayamadık. Bilgilerinizin eksik olması sebebi ile maalesef şikayetinizi yönlendiremiyoruz. Bize ulaşım sağlamanız durumunda şikayetiniz, ilgili birim ile paylaşılacaktır. Saygılarımızla,

İzalco
16 Temmuz 2025 15:43
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Beklenen Uzaktan Erişim Özelliğinin Eksikliği Güvenlik Ve Kullanımda Hayal Kırıklığı Yarattı

Ercan
07 Eylül 2025 23:15
beklenen-uzaktan-erisim-ozelliginin-eksikligi-guvenlik-ve-kullanimda-hayal-kirikligi-yaratti-1.jpg
Lokman sonuçtan çok memnun

Lokman
28 Ocak 2024 23:50
"Aracımın sorunu ile ilgili şikayetim üzerinde anında geri dönüş yapıldı Ankara Çayyolu Borusan Oto servisindeki yetkililere teşekkür ediyorum gerçekten dünya markasına yakışır bir sorumluluk içerisinde sorunumu çözdüler. Başta beni dikkate alarak bana yardımcı olan müşteri temsilcisine ve tüm personele teşekkür ediyorum. Gerçekten hepsi işinin ehli güler yüzlü pratik çözüm üreten arkadaşlar"