Vize Başvuru Formunda Yanlışlık: Acil Düzeltme İhtiyacı

25 Aralık 2024 19:059.228

Bugün İspanya için turist vizesi başvurusu yaptım. Vize başvuru formundaki kızlık soy ismim yanlış yazılmış, sorun olur mu? Bugün uçağım var, geri döneceğim. Bunun nasıl düzeltilebileceği konusunda WFS'ye mail attım. Bazı platformlarda boş başvuru formu doldurulmasını söylemişler. Ne yapmalıyım? Görevliler sistemden otomatik değiştirebilir mi

Yorumlar(15)

28 Mayıs 2025 10:50

Feyza hanım naptınız? Bana da Elle düzeltebilirsiniz dediler mailden oraya gittim düzeltmiş halini verdim yok sistemden bizim düzeltmeniz için 2250 TL ücret istediler. Vermek zorunda kaldım. Burada kime nasıl danışabilirim hiçbir yere ulaşamıyorum

13 Mart 2025 18:15

Feyza Hanım merhaba, ben de aynı şeyi yaptım randevuyu iptal etmiştim bir kez, sistemsel benim yine aynısı oldu nasıl çözdünüz bir sorun oldu mu? Randevuyu iptal etmeli miyim

13 Mart 2025 18:14

Feyza Hanım merhaba, nasıl yaptınız şu an aynı şeyi ben de yaptım randevuyu iptal etsem mi diye düşünüyorum

3 Ocak 2025 11:26

O ilk aldığınız çıktının hiçbir önemi yok. Siz internetten indirin İspanya Schengen vize başvuru formunu kendiniz doldurup götürün. Bende o şekilde yaptım ve hiçbir sorun çıkmadı. Vizem basılmış olarak aldım pasaportumu 10 gün önce. Sadece yazdığınız bilgiler okunur vaziyette olsun başka bir şey yok. Sorun yapılacak bir şey değil yani rahat olun.

26 Aralık 2024 14:05

Merhaba, oradaki başvuru formu schengen bölgesi için ortak olduğunu biliyorum. Yani verdikleri çıktının bir önemi yok. Bir hata olursa aynı formun üzerinde değişiklik yaparak düzeltebilirsiniz diye biliyorum. Siz nasıl çözdünüz? Aynı hatayı alan arkadaşlar için referans olması adına yorum yapıyorum.