Bls International İspanya Gereksiz Vize Reddi

20 Temmuz 2023 16:488.137

19 Haziran'da eşimle birlikte İzmir bls den İspanya vizesi için başvuru yaptık, her sene yazın yurt dışına çıkarız hayatımızda ilk defa 3 numaralı maddeden red verdiklerini söylediler ki, yeterli maddi imkanlarımız olmasına rağmen tekrar itiraz ettik ama ne arayan var ne dönüş yapan var, ADB11906230019-ADB11906230018 numaralı başvurumuz. Türk insanını 3. Sınıf insan olarak görüyorlar yazık gerçekten bu olay insan haklarına aykırı hiçbir nedenleri olmadan red veriyorlar...

Yorumlar(16)

17 Şubat 23:37

Bende 10. Maddeden red aldım. Bu ikinci başvurum. İlkinde almıştım. Yarın itiraz dilekçesi yazacağız bakalım hayırlısı.

14 Mayıs 2025 17:26

Kıvamç bey banada red geldi. Bls ye bir dilekçe yazıp teslim edeceğiz elden? Yoksa mail mi atacağız? Dilekçe dışında başka bir evrak gerekiyor mu

13 Mayıs 2025 20:53

Kıvanç bey bende ispanyadan red aldım 3 ve 10. Maddeden ama itiraz nasıl yapılıyor? Örnek bir dilekçe var mı?

28 Aralık 2024 11:47

Merhaba, itiraza dönüş kaç günde oldu aynı maddeden red aldım 11.000 euro göstermeme rağmen red verdiler 3. Maddeden

5 Ekim 2024 17:02

Kıvanç Bey merhaba, geçmiş zamanda paylaşımınız, aldığınız ret ve itiraz sonucunuzun güzel sonuçlandığını görünce sormak istedim. 10. Madde:Planlanan kalışın amacı ve şartlarına ilişkin sunulan gerekçe inandırıcı değildir (Aslen turla turistik amaçlı gideceğim, evrak konusunda tur şirketi ile pazartesi yeniden irtibat kurarak itiraz etmek istiyorum tabii.) 10. Madde ile ret geldi. Konsolosluğa başvurun diyor 1. Vize başvurusu yaptığım bls Kağıthane'ye mi başvurmam gerekiyor? 2. Randevu alarak deniyor da randevu almak büyük sıkıntı, randevu alamıyorum Bu konularda bilgi paylaşımınızdan yararlanmak isterim

25 Eylül 2024 10:35

Merhaba, Geçmiş olsun. İtiraz dilekçesini nereye vermiştiniz? Konsolosluk bls ye diyor, bls sitesinde konsolosluk yazıyor. Kafamız karıştı.

25 Temmuz 2023 23:41

Merhaba, reddedilince sadece pasaportunuzu mu veriliyorlar yoksa içeri verdiğiniz bütün evrakı size geri veriyorlar mı

Vize Başvurusu Sürecinde Bilgi Eksikliği Ve Mağduriyet

16 Temmuz 2025 17:145.584

18 Haziran 2025 tarihinde İzmir bls International ofisine İspanya vizesi için tüm belgelerimi eksiksiz şekilde teslim et...

11 Yorum