21 Ağustos 2023 11:173.686
Sercan'ın Teşekkür Mesajı
Cansu Hanım'a teşekkürlerimle, müthiş bir iş ahlakı ve firma temsilciliği. Blade kalitesi ve çalışanlarının özverisi üst düzeyde. Saygılarımla...

N11 Evyapshop üzerinden Blade Cooler parfüm aldım. Bu kokuyu daha önce kullanım hiçte böyle kokusu yoktu ve şişede görseldeki gibi değil. Ürünün kokusu zaten 5-10 dakika ancak kalıyor. Yani şok oldum bu kalitenin böyle kötü olmasına. Zaten ürünün kapağı da deforme olmuş. Bir şeyler var belli.

Güvenip kutusunuda çöpe atmıştım ki tutmam zaten bildiğim marka demiştim. Bu yüzden iade de edemiyorum hakikatten çok yazık ya 199 TL param boşa gitti

21 Ağustos 2023 11:20 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Sayın Sercan Bey, Öncelikle geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. Yaşadığınız durum için üzgünüz. Bizim için siz değerli müşterilerimizin beğenisi ve mutluluğu her işimizden önce geliyor. Sıkıntınızı en hızlı şekilde giderebilmek için Evyap Tüketici Destek Merkezimiz mümkün olan en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Geri bildirimleriniz, sizler için daha iyi ürün ve hizmet üretmemize olanak sağlıyor. Bu nedenle ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü önerinizi, soru ve şikayetlerinizi haftaiçi saat 09:00 -17:00 arası bizimle paylaşabilirsiniz. Markamızı tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Saygılarımızla,

23 Ağustos 2023 12:56

Firmaya ürünü kargo ile gönderdim, değişim sağlanacağı belirtti. Bugün WhatsApp'tan soruyorum elinize ulaştı mı diye henüz cevap gelmedi. Bakalım bekliyoruz işte bir umut boyun bükük şekilde maalesef!

24 Ağustos 2023 09:50

Dün Cansu Hanım aradı ve sorunum ile özellikle ilgilendi. Çok yardımcı oldu ve gönderdiğim ürünün neticesi sonuçlanmadan bana yenisinin gönderimini sağladı. Blade kalite farkı yine ortada. Çok ama çok teşekkür ediyorum. Keşke her marka sizin gibi kaliteli ve ilgili olsa. Sizden şaşmayacağımı bildirir keyifli çalışmalar dilerim.

24 Ağustos 2023 10:02