03 Mayıs 2024 17:22
Berfin'in Teşekkür Mesajı
“İletişim sorunu yaşamış olsam da ürünüm sorunsuz bir şekilde elime ulaştırıldı. Diler hanım ürün geldikten sonra arayıp teyit etti bir problem olup olmadığını. Sadece buraya yazana kadar neden yeteri kadar ilgilenilmiyor onu anlayamıyorum. Tek sorun sipariş notumun eksik olmasıydı, gönderebileceklerini söylediler ama ben bir kart için kargocuyu da firmayı da zahmete sokmak istemedim. Teşekkürler sonraki ilgi ve anlayışınız için✨”

30 Nisan'da bitmeyen.com üzerinden sipariş oluşturdum ve sitedeki IBAN numaralarına ödemeyi yaptım. Ne bilgilendirme yaptılar ne aramalarıma döndüler ne de WhatsApp'tan dönüş alabildim. Dekont gönderdim ona da cevap vermediler. Otomatik mesajlarla yönlendiriyorlar ama asla müşteri temsilcisine bağlanamıyorum. Acil bilgi istiyorum!

05 Mayıs 2024 17:19

Doğum günü hediyesi olarak aldım 5 gündür kargo sürecinde yazıyor sitede. Ne göndereceğiniz belli ne de göndermeyeceğiniz. Gerçekten parasıyla rezil edersiniz milleti. 6 Mayıs pazartesi gününe kadar geri dönüş sağlanmazsa şikayetçi olacağım sizden.

09 Mayıs 2024 11:54

03 Kasım 2023 16:52
Melissa sonuçtan çok memnun

21 Mayıs 2024 00:38
"Sorun marka ile ilgili değilmiş marka bana hemen ulaştı ve mağduriyetimi giderdi buradan tekrar markaya ve bana ulaşan diler hanıma çok teşekkür ediyorum ♥️"

08 Aralık 2024 00:55
Derya sonuçtan memnun değil