Bitmeyen Kartuş İx6850 Tanklı Yazıcının Bitmeyen Sorunları

18 Eylül 2024 15:32

Bitmeyen Kartuş isimli firmadan ix6850 orijinal Canon mürekkepli yazıcı satın aldım.

Gönderdikleri ürün fotoğraftan farklı geldi. Bana gönderilen tank sabitlenmemiş şeffaf görünür bir tank. Salonlarda taşınır bir vaziyette kullanacağını belirttiğim halde yeni ürünler böyle eski tanktan kalmadı dediler. Ürün bu şekilde elimde kaldı masanın sağından soluna dahi kaldıramıyorum yazıcıyı.

Bir diğer sorun orijinal mürekkep diye alıp kullandığım halde siyahlar aşırı bir şekilde sırıtıyor. Ben bunu iş amaçlı aldım insanlara biyometrik vesikalık vs. Veriyorum. Orijinal mürekkep nasıl böyle sırıtıyor anlamış değilim.

Teknik servise yazıyorum numaramız değişti deyip başka numara veriyor. Diğer numara WhatsApp yönlendirmesi menü içinde teknik servis yok. Normal zamanda da cevap alamıyordum ayrı bir dava.

Kısacası aldığımdan beri istediğim alakayı göremediğim bir firma oldu.

Hepsine hoşgörü gösterdim ama bu mürekkep sırıtması sabrımı taşırdı.

Abdullah
Abdullah
22 Eylül 2024 00:09
Bitmeyen Kartuş İx6850 Tanklı Yazıcının Bitmeyen Sorunları

Siyah boya fotoğraf kağıdına tutunamıyor. El değince direk dağılıyor. Ben bu ürünü özellikle orijinal Canon mürekkepli aldım müşteri mağdur etmemek için. Şu an beni ve bana güvenen müşterileri mağdur ediyorsunuz.

23 Aralık 2023 21:58

10 Temmuz 2023 18:44
"Ahmet beye teşekkürler"
Fuat sonuçtan çok memnun

09 Eylül 2025 08:38
"Marka yazım üzerine arayarak konu hakkında özür diledi. İletişim sistemi sıkıntısından kaynaklandığını belirtti ve ürünler ile birlikte küçük bir de jest yaptılar. Kendilerine duyarlılıkları nedeni ile teşekkür ediyorum"