Bitexen e dun referans koduyla kaydoldum referans kodunu kabul etmedi ekran donup üyeliği tamamlıyor üye görünüyorsunuz diyor kampanyadan faydalanıp hediye edilen miktarın hesabımıza yüklenmesini istiyorum aksi durumda hesabımın silinmesini daha en baştan bu şekilde saçma çalışan uygulamayı kullanma...
Bitexen kayıt oldum form onayladım referans kodumla birlikte 5 exen aldım ve sattım fakat param içeride kaldı çekilmiyor bu işlem engellenmiştir diyor...
Bitexen üye olana 200 TL kampanyasına katıldım ve hesabım için gerekli tüm onaylamaları yaptım fakat buna rağmen hesabıma sadece 3 exen yükleme yapıldı yani 50 TL değerinde, vaat edilen yüklemenin yapılmasını talep ediyorum.
Referans kodum: 829459380
Referans kodumu kullanan arkadaşım hesabi doğrulandı ama ikimizde de paramız yatmadı. Lütfen param hesabıma geçsin saygı sevgiyle lütfen çözüm hemen bulunsun ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim referans kodunu kullandık ama para gelmedi. Hemen gelmesini istiyorum.
[email protected] hesabım Bitexen hesabını onayladım ama hala para yatmadı yoksa referans kodu mu lazım, lazım değilse neden yatmadı bunun sebebi nedir? Sizi güvenilir bir kuruluş olarak görüyoruz. Bitexen a. Ş kuruluşu olarak sizlere güveniyoruz. Hamit k--.
Bitexen üyeliğimi tamamlayıp onaylattım fakat belirtilen 150 TL yatmadı ayrıca bir kişinin 100 TL'lik referans kodunu girmeme rağmen o da yatırılmadı o kadar bilgi alıp reklam yaptıktan sonra böyle bir şeyin olması memnun etmedi en kısa zamanda ilgilenmenizi istiyorum.
Bitexen'e referans kodu ile başvurdum ancak 150 lira asla yatmadı ben asla bulamadım para da yatırdım çekmek için ama asla olmadı yardımcı olabiliri misiniz bütün doğrulamalar tamamlandı kimlik adres vs. Ama asla yatmadı para referans kodu ile başvurdum bilgilerimi aldı!
Bitexen hesap doğrulamama rağmen herhangi bir bitexen coin vermedi referansla girmedim diye mi bilmiyorum fakat arkadaşım hiçbir referans kodu almadan girdiğinde kendisine 3BTXN Coin verildi. Herhangi bir şekilde Bitexen'e güvenmiyorum hesabıma 3 btxn gelmedi.
Yeni üyelikte veya yarım kalan kişisel bilgileri doldurduğumuz zaman 150 TL ödemesi yapılacaktı ama yapılmadı.
Referans kodum :315766191
Gerekli incel...
Para çekme işlemi yaptım ama Böyle saçmalık yok iki saattir maile kod gelmiyor referans kodu 128624672 hemen bir çözüm istiyorum aksi takdirde iptal edeceğim hesabımı 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
Bitexen isimli uygulamaya arkadaşımın referans koduyla katıldım ve adresimi onaylattım fakat ısrarla denememe rağmen asla kimliğimi onaylatamıyorum. K...
Sosyal medyanın 4 bir ucunda bitexen 100 TL muhabbetini gördüm ama herhangi bir referans kodu ile kayıt olmadım. Ve de hiç kimse bunu detaylı anlamadığı için referans kodunu girmedim. Şimdi benim hesabıma para geçecek mi gecmeyecekmi? Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.
Bitexen'e referans kodu ile arkadaşımı üye yaptım ama ne arkadaşıma ne de bana herhangi bir ödül gelmedi lütfen gereğinin yapılmasını arz ederim yoksa ikimiz de hesabımızı sileceğiz bir kere ödül verdi diye referans koduyla diğer ödülleri de mi vermeyecek yani
Bitexen'e yeni kullanıcı olarak, ünlü bir hesabın referans koduyla kayıt olmuştum. Kimlik onayı, adres onayı ve müşteri tanıma formumu yüklememe rağmen hesabıma para geçmedi. Üstelik hesabıma da para yüklemiştim. 150 TL'nin hesabıma geçmesini arz ediyorum. Geri dönüş yaparsanız çok sevinirim
Ben de Bitexen'e üye oldum her şeyin doğrulanması olduğu halde hediye para gönderimi görünmüyor. Hediyemi istiyorum lütfen yardımcı olun. Referans kodu ne işe yarıyor? Bunu da ayrıca bilmek istiyorum. Hesabım kısmına baktığımda hesabım da para görünmüyor.
Ben de bitexen'e üye oldum her şeyin doğrulanması olduğu halde hediye para gönderimi görünmüyor. Hediyemi istiyorum lütfen yardımcı olun. Referans kodu ne işe yarıyor? Bunu da ayrıca bilmek istiyorum. Hesabım kısmına baktığımda hesabım da para görünmüyor yardım lütfen.
Bitexen'e referans koduyla üye oldum kimlik doğrulama için belgeleri yükledim ve hesabım da onaylandı ancak vaat edildiği gibi Bonus coin gelmedi günlerce araştırma yaptım güvenli olup olmadığını anlamak için sonuç bu muydu şikayetimin giderilmesini istiyorum acilen
Bitexen'e üye olup hesabımı onaylattım ancak referans kodu ile üye olan herkese verilen para bana gelmedi. Birkaç saat oldu. Belki düzelir diye bekledim ancak hala ne hesabıma bir para tanımlandı ne de bir geri dönüş aldım verilmeyecekse neden uğraştırıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim.