Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Bitay 25 Dakika Bekleme Sonrası Hizmet Alamama Sorunu

05 Nisan 2024 15:00

27 Mayıs 2024 21:53

Bitay müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum sebebi nedir borsa sitesi güvenliği böyle mi sağlıyor güvenmek istiyorum Türk borsası olduğu için ama kendileri illa bizim gibi müşterilerini kaybetmek istiyorlar anlamıyorum anlamadım anlamakta istemiyorum. İyi günler

09 Mayıs 2024 17:50

Para çekim talebim kaç gündür onaylanmadı her seferinde böyle yapıyor sakın ama sakın Bitay'a üye olup işlem yapmayın şikayet vara şikayet edince arayıp talebinizi geri alın diye arıyorlar her seferinde aynı şeyler oluyor çöpe atacak paranız varsa girinn

07 Nisan 2024 12:14

Bu müşteri hizmetleri 25 dakika boyunca bekletiyor, sıra bitince de kimseyle konuşamıyorum, sessiz bir şekilde bekletiliyorum. Yeter artık, maile geri dönüş yapılmıyor, kimseye geri dönüş sağlanmıyor. Bu durum, yaşadığım mağduriyeti daha da artırıyor. Şikayet yazıktan sonra şikayeti kaldırın diyorlar ama sorunu çözmüyorlar.

07 Nisan 2024 12:13

Arıyorlar şikayet vardaki şikayetinizi silin diyorlar ama sorunu çözmek için bir çözüm yok

08 Nisan 2024 10:27

Teşekkür ederim

08 Nisan 2024 10:28 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sn. Hamza K. Görüş, öneri ve şikayetlerinizi bizlere ilettiğiniz için sizlere teşekkür ederiz. Bitay olarak bizlere iletmiş olduğunuz tüm şikayetleriniz, sizlere daha kaliteli hizmet sunma yolunda kendimizi geliştirmemize olanak sağlamaktadır. Bu doğrultuda size üst düzey hizmet sunmak için büyüyen ve güçlenen platformlarımızın gelişimi hız kesmeden devam etmektedir. Şikayetinize konu olan durumun çözüme kavuştuğunu aktarmak isteriz. Siz değerli kullanıcılarımızın Bitay'a olan bağlılığını en üst seviyede tutmakla birlikte birebir memnuniyet esasına dayalı iş ilişkimizi uzun yıllar devam ettirebilme adına bizlerle tüm görüş ve önerilerinizi paylaşabilirsiniz. Bitay olarak sizlere hizmet vermekten mutluluk duyduğumuzu belirtir sağlıklı ve mutlu günler dileriz. Saygılarımızla Bitay Destek Ekibi

Sabri
22 Mayıs 2024 10:25

Okan
11 Mart 2024 09:29
Nedim sonuçtan hiç memnun değil

Nedim
13 Mart 2024 16:19
Bitay Telefonlara Bakılmıyor Defalarca Aramama Rağmen

Ömer
30 Aralık 2023 22:41
Bitay Hesabımdaki Paramı Çekemiyorum. Muhatap Olacak Kimse Yok
Gül sonuçtan hiç memnun değil

Gül
29 Mart 2024 21:34