Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

BiTaksi'de Mağduriyet: Uzaktaki Sürücü Ve İptal Cezası

BiTaksi'de Mağduriyet: Uzaktaki Sürücü Ve İptal Cezası
Zeynep
23 Aralık 2024 12:46

BiTaksi uygulamasından taksi çağırdım, sürücü uzakta olmasına rağmen kabul etti. 'Geliyor musunuz?' diye mesaj attım, dönüş yapmadı. Dakikalarca beni bekletti. Üç mesaj daha gönderdim, yine yanıt alamadım. İki kez aradım, açmadı.
Resmen önümden boş taksiler geçti. Kendisi sebebiyle binemedim. Gideceğim yol 19 dakika iken, 10 dakika beklediğim için 32 dakikaya yükseldi trafik. Çağrıyı iptal etmek istedim. Bana gelmemesine rağmen beni transit geçip 1 kilometre uzağıma gittiği için de çağrıyı iptal ettirmedi uygulama. İptal tuşuna basınca da, taksicinin beni mağdur etmesine rağmen bir de üstüne bana ceza kesilerek hesabımdan 25 TL para çekildi. Taksicinin adı, soyadı ve plaka bilgileri elimde mevcut. Attığım mesajlara da dönmedi.

Konuyla ilgili bir taksiye şikayette bulundum ancak mağduriyetimi gidermedikleri gibi üstüne bir de para çektiler. Bu kadar güzel bir kurumun bu kadar kötü taksicilerle çalışmamasını dilerim. Resmen uzak mesafeden sırf para alabilmek için çağrıyı kabul edip beni mağdur etti.

Sürecin düzeltilmesi ve konuyla ilgili takip başlatılması ricamdır.

Cansu sonuçtan hiç memnun değil

BiTaksi Banka Kartı Bilgilerini Kullanarak İzinsiz Para Çekiyor.

Cansu
15 Haziran 2024 19:47
Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Kuponum Yandı, Haksız Ücret Bana Yansıtıldı Ve Mağdur Edildim

Emirhan