Bit-growthlimited.com Bit Grow L M T D Sahte

27 Haziran 2024 14:26

A planı nda sorun yok
b. Planında devam
c. Planında güvenlik ve sigorta parası istiyor lar herde depozito nun yarısı kadar vaktinde ödenmediği takdirde 4000 dolar bunu da ödemez iseniz hesabınız bit grow th lm td şirket i ne kalıyor yani paranızı ödemiyor lar

29 Temmuz 2024 05:06

Bit grow limited şirket olarak yatırım yaptığım bir Forex platformu üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri olmak üzere bir çok insanlar var a. Planı b. Planı c. Planı d. Planı Olmak üzere yatırım sistemi mevcuttur a planında 50 dolar yatırdım 24 saat sonra 55 dolar veriyor b. Planı yine aynı c. Planı na gelince güvenlik ve sigorta parası istiyor lar 2000 dolar hem de bunu yatırmayınca sistem paranızı vermiyor dediler yatırırsak bu parada gidecek tir diye yaktırmadım ve bütün parama el koydular dolan dırdırlar paramı vermiyor lar ve engellediler ulaşamıyor um

09 Temmuz 2024 23:44

Bit growth lmt insan ları yalan yanlış işlemler ile sahte hesap lar ile gurup kurmuşlardır Önce 50 USD Sonra daha fazlası a. Planı b. Planı c. Planı d. Planı

09 Temmuz 2024 11:00

Global Forex Bitgrowthlmtd Bunların hepsi aynı  a planı b. Planı c. Planı d. Planı Güvenlik ve sigorta parası istiyor lar c plnnda yatırmayıncada şirket e kalacağını ifade ediyor lar her şekilde siz yatırım cılar kazanamıyor gruptakiler zaten kendi elemanları

29 Eylül 2024 17:06

17 Ekim 2023 10:21
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Dunamisfunds-limited.com Paramı Çekmeme İzin Vermiyorlar

30 Ağustos 2024 14:50
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

10 Mart 2024 21:44

01 Şubat 2024 16:44