Hamdi sonuçtan çok memnun

Biruni Üniversitesi Hastanesi Gece Plağı Hizmeti İçin Ödenen Ücretin İadesi Talebi

11 Eylül 2023 11:24
Hamdi'nin Teşekkür Mesajı
“Birûni Üniversite hastanesinde hasta haklarında çalışmakta olan Yasemin Hanıma bilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum”

Biruni Üniversite Hastanesi'nde 19.07.2023 tarihinde gece plağı yapılması için benden bir ücret alındı. Üç defa ölçü vermeme rağmen teknisyenler üçüncü ölçüyü kaybettiklerini belirttiler. Hizmet alamadığım için hastaneden paranın iadesini talep ettim. 23.09.2023 tarihinde hastane iade talep formunu doldurup imzalayıp teslim ettim. İade süreci başladı ancak üzerinden iki hafta geçmesine rağmen herhangi bir iade gerçekleşmedi. Üstelik hastaneyi aradığımızda yönetim tarafından gece plağı için kullanılan malzeme parası adı altında bir kesinti daha yapıldığı bilgisi verildi. Teknisyenlerin hatasını müşteriye yansıtmak doğru bir anlayış değildir. İki ay boyunca hastalığım için mücadele ettim ancak hiçbir tedavi göremedim. Yaptığınız ayıp ve usulsüzlüktür.

11 Eylül 2023 16:07 (Şikayetten 4 saat sonra)
Hamdi
Hamdi
13 Eylül 2023 12:36

Eren sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Tedavi Süreci Ve İade Edilmeyen Ücret Şikayeti

01 Mart 2025 20:11
Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Biruni Üniversitesi Diş Hastanesi Biruni Diş Hastanesi

17 Kasım 2023 00:52
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Biruni Üniversitesi Hastanesi Sağlık Hizmetlerinde Ek Ücret Şoku: Hasta Hakları Yetersiz

13 Temmuz 2024 12:38
Ünlü sonuçtan hiç memnun değil

14 Şubat 2025 14:08