Biruni Üniversitesi Hastanesi Sağlık Hizmetlerinde Ek Ücret Şoku: Hasta Hakları Yetersiz

13 Temmuz 2024 12:3817.346

12 Temmuz cuma günü saat 22:30 civarında hastaneye çarpışma sonucu çenemde açılma olduğu için Biruni üniversite hastanesine geldim. Muayene ücreti ve dikiş parası alındı ve evde veya burada da pansuman yaptırabilirsiniz diye bilgi verildi. Sabah yapıştırdıkları bant düştü. Ertesi gün 2 çocuğumu hastanede muayene için getirdiğimde kendim de pansuman yaptırmak için girdiğimde ek ücret talep edildi. Burada işlem yaptırdığımı söylememe rağmen ve yazılı olarak bana bunun ücretini istediğinizi vermeniz gerekiyor dememe rağmen şikayetinizi oluşturun. Oradan cevap verebiliriz diye hasta haklarından dönüş yapıldı. Sağlık odaklı değil para odaklı bir kurum olmanız ve çocuklarımı da buraya getirmekten vazgeçirdiğiniz bir duruma dönüştü. Bu durum. Ücretin ne kadar olduğu değil burada durum neden alındığını yazılı olarak bile yazamıyor olan bir kurumdan sağlık hizmeti almak gerçekten çok kötü bir deneyim

31 Temmuz 2024 11:40 (Şikayetten 17 gün sonra)

Sn. Emre P.; Biruni Üniversite Hastanesi olarak hastalarımızın görüş, istek ve önerilerini her zaman karşılamak arzusundayız. Öncelikle görüşlerinizi bizimle paylaşarak hizmetlerimize katkı sağladığınız için teşekkür ederiz. Görüşünüz ile ilgili Genel Müdürlüğümüze bilgi verilmiştir. Hastanemize geldiğinizde şikayetlerinize yönelik tıbbi süreç akış doğrultusunda sizlere fayda sağlayabilecek şekilde ilerletilmiştir. Pansuman uygulanması verilen bir hizmettir, her hastanede olduğu gibi bu hizmet ücretli olarak verilmektedir. Sizlere ihtiyaç duymanız durumunda; tüm sağlık kadromuzla hizmet vermeye hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz. Hastanemizin her türlü hizmetiyle ilgili olarak bizlerle irtibata geçebilirsiniz. Sağlık dolu günler dileriz. Saygılarımızla. Hasta Hakları Müdürlüğü

Emre
31 Temmuz 2024 11:46

Merhaba acilden işlem yapılmamasına rağmen kimliğimi alıp kontrol edip geri vermedikleri için kimliğim de hastanenizde kalmıştı. Sizden sonra başka bir hastaneye gittiğimde direk hemşire bakıp pansuman için gerekli değil boşuna kayıt açmayın batiqon sürüp ve dikişli yerin açık kalması gerektiğini bildirerek memnun şekilde ayrıldım. Sizin hastanenizde hemşire ile bile görüşemedim. Hasta haklarına gittim sadece para konuşuldu. 2mg batiqon için mi bu kadar yakındınız koskoca hastane olarak?

Emre
13 Ağustos 2025 13:36

Merhaba, öncelikle tedavi süreci içerisinde kontrol sürem içinde geldiğim için aynı şekilde bu işlemi ücretli olarak yapmanız sağlık kuruluşu olarak sizin ayıbınızdır. Sizden sonra gittiğim hastanede de hiç muayene ve tedavi almadığım halde ücretsiz olarak işlem sağlandı. Buradan bu şekilde yazarak kendinizi aklayamazsınız.

Doktor İlgisizliği Ve Hastane Mağduriyeti

Biruni Hastanesi'nde iç hastalıkları bölümünde muayene olmak için gittim, gittiğim doktor şikayetimi dikkate almayıp ne ...

Biruni Üniversitesi Hastanesi Hastane Hizmetleri Yetersiz Kaldı

Biruni Hastanesi'ne 08.01.2024 tarihinde saat 10.50'de giriş yaptık. Kontrol muayenesi için saat 11.20'de muayeneye gird...

Biruni Üniversitesi Hastanesi Hastane Hizmetleri Yetersiz Kaldı

Biruni Üniversitesi Hastanesi Bebeğim İhmaliniz Yüzünden Yoğun Bakımda!

BiruniÜniversitesi Hastanesi Bebeğim İhmaliniz Yüzünden Yoğun Bakımda!

Aleyna
Biruni Üniversitesi Hastanesi Açık Otopark Vale Kapalı Otopark Ücreti