Birkenstock Altı Delik Terlik Satıyor

08 Ağustos 2023 07:55

5 Ağustos 2023 günü Hilltown AVM Karşıyaka şubesinden beyaz eva terlik aldım. Terliği reyonda deneme ürünüyle denedim ve kasiyer bana depodan kapalı kutu ürün getirdi. Asla açıp göstermedi incelemedi. Daha sonra eve gittik ve ben o gün dışarı çıkmadım zaten daha yeni hastaneden çıkmıştım ayın 5inde, 2 gün sonra geri hastaneye yatacaktık kızımın rahatsızlığı için bu yüzden evden çıkmadık terliği hoşuma gittiği için evde giydim, balkonda oturduk falan derken ben terliği aldım ayakkabılığa koyarken altı batmış mı diye baktım ve topuk kısmında kocaman bir oyuk gördüm. 1400 TL'ye aldığım bir terlik balkonun dümdüz fayansında delinmiş olamayacağına göre ben delik terlik teslim aldım. Mağazaya götürdüm Hilltown mağaza müdürü o kadar kabaydı ki, 1 günlük terliği giymişsiniz yazıları hafif silinmiş bakın görüyor musunuz o yüzden incelemeye yollayacağım ne derlerse o diyerek incelemeye yolladı. 1400 TL verdiğim terliğin hem altı delik, hem 1 saat giyince yazıları çıkıyor ne kadar kaliteli ve kriz yönetimi ne kadar vasat bir marka görüyorsunuz! Hem defolu ürün satıp alıcıyı mağdur ediyorlar hem de ben onlara güvendim kontrol etmedim diye suçlu oldum. Mağdur oldum, giymişsiniz ürünü deniyor. Pardon size güvenip giydik doğru her noktasını tek tek incelememiz gerekirdi haklısınız. Satış sonrası desteği berbat berbat. Şak diye değiştirmeleri gerekirdi. Ürünün resmen altı oyun kayaya bassam bile öyle bir delik oluşmaz. Kasiyer ve müdür inceledi böyle bir şey ilk kez görüyorum diyor demek ki çok da benim yapabileceğim bir şey değil buradan belli benim yapmadığım, terlik tertemiz aylarca giysem götürsem neyse 1 gün sonra fark edip götürüyorum ve muameleye bakın. Diğer kurumsal markalar o kadar ürünlerinin arkasında ki hemen ürün değişimi yapıyorlar, bunlar plastik bir terliğe 1500 lira alıp asla ilgilenmiyorlar.

Birkenstock Eva Model Terlik Hasar Ve Memnuniyetsizliği

11 Temmuz 2024 03:06
Birkenstock Eva Model Terlik Hasar Ve Memnuniyetsizliği

Gülşah
30 Ağustos 2023 15:39

21 Şubat 2025 17:51

Aldığım Terlik Ayağımı Yaraladı, İade Talebim Reddedildi

29 Ağustos 2025 17:11
Umut sonuçtan hiç memnun değil

Umut
26 Mart 2024 17:45