Buket sonuçtan çok memnun

26 Kasım 2023 16:16
Buket'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

20.11.2023 tarihine Birissine adlı internet sitesinden 16 parçalık ürün siparişi verdim. Bu tarihten itibaren her gün için ayrı ayrı kargoya verildi ifadesi profilimde yer alıyor. Ancak ne kargoya verilen bir ürün ne de teslim aldığım bir ürün bulunmaktadır. Bu sitenin incelenmesi gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca, WhatsApp iletişim hattından yazdığımda sorunuma herhangi bir çözüm bulunmamaktadır. WhatsApp mesajları ve ilgili döküman ektedir.

01 Aralık 2023 02:32

20/11/2023 tarihinde birrisine.com adlı internet sitesinden aldığım siparişimde gönderilen kargodan, 16 parçalık üründen 1 tanesi olan -ribana Tayt siyah 38 beden- eksik çıktı. Bu ürünün para iadesinin yapılmasını talep ediyorum.

Sipariş No: #192283

27 Kasım 2023 11:37 (Şikayetten 19 saat sonra)
Birissine Sitenin İletişimsizlik Sorunu

Merhaba siparişiniz dağıtımda görünmektedir. Bugün ulaşacağı öngürülmektedir. Detaylar ektedir. Saygılarımızla

29 Kasım 2023 01:38

Kargolama ismi olarak verdiğiniz "Körfez Bilişim Kargo Araç" şirketi adına bir sürü şikayet bulunmakta. Bende birrisine den olduğunu düşünmediğim için, eğer şu anki şikayetleri yazmamış olsaydım az kalsın kargoyu almayacaktım. Ayrıca gönderilen ürünlerden -ribana Tayt Siyah- kargo paketinden çıkmadı. Bu durumda ribana tayt için ücretin iade edilmesini talep ediyorum.

03 Aralık 2023 18:28

Teşekkürler

Damla sonuçtan çok memnun

21 Ocak 2024 21:45
"Markadan bir hanımefendi arayarak sorunumu dinledi ve çözüm buldu. Dikkate alıp yardımcı oldukları için teşekkür ederim."
Başak sonuçtan memnun

Eksik Ürün Ve İade Sorunu: Mağduriyetim Giderilmiyor