Birevim Para İadesini Sürekli Erteliyor

02 Mayıs 2023 18:52

14 nisanda cuma günü bir evime ev için yazıldık 55 bin lira nakit para yatırdık. Sözleşme imzalamadık. 17 sinde sözleşme imzalayacaktık fakat vazgeçme hakkımızı kullanarak 17sinde cayma talebimizi Çanakkale şubesine verdik ve paranın iadesini talep ettik. Dilekçemizin 19 nisanda işleme konulduğu söylendi. Şubedeki bayan arayıp sorduğumda iadenin 2 mayısta yapılacağını söyledi. Ancak bugün aradığımda 18 mayısa ertelendiğini söyledi. İptal dilekçesinde en geç 14 iş günü yazdığı halde tam 18 gün geçmiş oluyor. Oda yatırırlarsa. Şubedeki bayan ben buradan bir şey yapamam finans kurumu ilgileniyor diyor. Ben paramın bir an önce iadesini istiyorum. Faizsiz ev alın diyorsunuz kul hakkına giriyorsunuz. Hakkımı helal etmiyorum 1 ay olacak neredeyse benim paramı işletiyorsunuz.

profile profile profile
07 Mayıs 2023 00:17

Konumun memnuniyete dönüşmesi için paramın hesabıma geçmesi gerekiyor. Zaten siz arayı çözüm sunana kadar da bir 2 3 ay geçer herhalde arayan soran olmadı. Tasarruf sahibi eşim beni aradılar yönlendirdim ama eşimi arayan soran olmadı maalesef

12 Mayıs 2023 07:15

8) Müşterinin, Kanunun 39/a maddesinin üçüncü fıkrasında yer alan sözleşmeden cayma hakkını kullanması durumunda organizasyon ücreti de dahil hiçbir kesinti yapılmaksızın yaptığı tüm ödemeler cayma kararının şirkete bildirilmesinden itibaren on dört gün içinde müşteriye iade edilir. Hani devlet güvencesi nerede Birevim. Ayrıca cayma hakkı şirkete bildirilmesinden itibarenmiş. O zaman 21 gün geçmiş oluyor. Bu yazı 6361 sayılı kanunun 8. Maddesi. İnsan kan diriyorsunuz devlet güvenceli dolan dır ıc ılık. Arıyorlar bizi eee bizi aramışsınız. Demiyorlar da şikayet vardan yazmışsınız diye. Anlatıyorsun burası iletişim merkezi en kısa zamanda dönüş yaparlar. Ne arayan var ne soran. Kimse kimse kesinlikle bir evimin kapısına dahi girmesin. Başımıza bela alırsınız. Paranız helak oluyor. Eridi resmen. 18 inde verilmezse mahkemeye vereceğim o zaman maddi manevi tazminat açacağım. Manevi olarak ta yıprattınız. Dolandı rı cı lik Birevim

29 Mayıs 2023 18:11 (Şikayetten 26 gün sonra)
10 Haziran 2023 10:06

Evet para iadesi yapıldı ama bir daha asla bulaşmam. Kimseye de tavsiye etmem

Birevim İptal Talebime Rağmen 60 Bin TL Organizasyon Ücreti İade Edilmiyor

Hakan
23 Ağustos 20:44
birevim-iptal-talebime-ragmen-60-bin-tl-organizasyon-ucreti-iade-edilmiyor-8.jpg
birevim-iptal-talebime-ragmen-60-bin-tl-organizasyon-ucreti-iade-edilmiyor-7.jpg
birevim-iptal-talebime-ragmen-60-bin-tl-organizasyon-ucreti-iade-edilmiyor-6.jpg
birevim-iptal-talebime-ragmen-60-bin-tl-organizasyon-ucreti-iade-edilmiyor-4.jpg
birevim-iptal-talebime-ragmen-60-bin-tl-organizasyon-ucreti-iade-edilmiyor-3.jpg
birevim-iptal-talebime-ragmen-60-bin-tl-organizasyon-ucreti-iade-edilmiyor-2.jpg
birevim-iptal-talebime-ragmen-60-bin-tl-organizasyon-ucreti-iade-edilmiyor-1.jpg
Şirin sonuçtan çok memnun

İmzalanan Plan Değiştirildi, Para İadesi Yapılmıyor