Dr. sonuçtan çok memnun

Birevim Mağdur Olmayınız. Bu Şirket Dürüst Bir Şirket Değil.

23 Şubat 2024 21:41
Dr.'nin Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim”

2022 yılında Eylül ayında Birevim'e 1,5 milyon TL ile üye oldum. Sonrasında sanırım Kasım ayında daha cazip bir teklifle karşılaştım ve '2 milyon TL'ye çıkaralım mı?' dediler. Baktım, söyledikleri cazip şeyler, 'Peki' dedim. 2023 Şubat ayında ise 'Daha cazip koşullarla sözleşmenizi 3 milyon TL'ye çıkaralım' dediler. 2024 Mart ayında 3 milyon TL hesabınıza yatacak dediler. Şimdi ise ödeme 2025 Kasım ayında yapılacak ya da 'Miktarı 5 milyona çıkaralım, 1 milyon lirası Kasım 2024'te, kalan miktar için gelin konuşalım' diyorlar. Bunların amacı, önce küçük miktarlarla sizi içeriye almak, sonrasında ise miktarı sürekli yükselterek ödeme tarihini daha geç tarihe ertelemek; yani sizin paranız üzerinden para kazanmak. Bir dedikleri asla ikincisine uymuyor. Son 5 aydır telefon açıyorum, cevap veren yok. Son zamanlarda benden önce üye olan insanlarla konuştum, hepsi mağdur olmuş. Yani size söylemek istediğim şey şu: Bu firma asla güvenilir değil, sanırım yakında iflas eder.

19 Mart 2024 17:55

Yazdığım şikayet üzerine genel merkezden arandım ; ben de sanırım soruna bir çözüm getirecekler. Telefonda görüştüğüm bayan aynen şöyle dedi. ''Ankara /Mamak şube müdürümüz size bu sözü vermiş olabilir ama kendisi artık bizimle çalışmıyor işine son verildi '' Bende bu adam şube müdürlüğü ederken sizi temsil etmiyor mu idi dedim '' Bana bir sürü gereksiz laflar söyledikten sonra şikayetimi silmemi istedi '' Bende ''Asla geri çekmeyeceğimi ben mağdur oldum bari diğer insanlar mağdur olmasın '' dedim. Bunun üzerini ''Gizlilik şartlarını ihlal ettiğimden dolayı bunu üst kademeye bildireceğini ve gerekli yasal işlemlere başlanacağını '' ifade etti. Şimdi benim buradan sormak istediğim birkaç soru var. 1) Neyin gizlisi neyin saklısı siz neyi saklıyorsunuz. 2) Nasıl bir yasal işlem başlatacaksınız çok merak ediyorum gerçekten. 3) Zaten benim istediğim de olayın mahkeme boyutuna taşınması ve orada her şeyin ortaya çıkması. 4) Söylediği bu sözle tehdit ve şantaja girer (Ki konuşmalar kayıt altında). Şimdi bunlar sanıyor ki herkes kör cahil hakkını arayamayacak düzeyde biz bunları bu gibi tehditlerle sustururuz. Son cümlem şu olacak hani beni mahkemeye verecektiniz. Ben mahkemeden gelecek tebligatı sabırsızlıkla bekliyorum.

1710860015887.odeme-plani.pdf
Dr.
08 Ekim 2024 12:27

Teşekkür ederim

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
21 Temmuz 2023 20:38

Nursin
20 Eylül 2023 11:40
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
17 Aralık 2023 11:56
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Erhan
14 Haziran 2023 15:12