Adem sonuçtan hiç memnun değil

Birevim Firması Ödeme Kapama

28 Şubat 2023 11:27

Birevim firmasından proje kullanmıştım. Taksitlerimi gününden önce ödeyerek projemin hepsini kapattım. Ancak buna rağmen sürekli taksitlerin günü geçiyor diye mesaj geliyor. Gaziantep şubesi ile ve genel müdürlük ile defalarca görüştüm. Kimse yardımcı olmuyor. Şubeye telefon ile ulaşmak imkansız. Genel müdürlüğe defalarca kayıt açtırmama rağmen ilgilenen olmadı.

14 Mart 2023 13:59

Bir önceki şikayetim halen çözülmüş değil. Müşteri temsilcisi aradı tamam ilgileneceğiz dedi ama daha sonra o temsilciyede ulaşamadım. Projemi kapattığım halde süründürüyorlar ve halen borcum var gibi sistem de görünüyor. Bir daha asla Birevim’le çalışmayı bırakın kapısının önünden geçmeyeceğim.

profile profile profile
07 Mart 2023 11:19 (Şikayetten 6 gün sonra)
Adem
Adem
14 Mart 2023 13:57

Halen sorunum çözülmüş değil. Telefonlarıma halen bakılmıyor ve dönüş yapılmıyor. Paramla rezi. Oldum...

07 Mart 2024 09:51

Birevim Kategorileri