Melih sonuçtan memnun

Melih
18 Ağustos 2023 18:52
Melih'in Teşekkür Mesajı
“Arayan arkadaş bir ürünü değiştirmemde yardımcı oldu teşekkürler. Tahriş eden ürün konusunda ise bir şey yapamadı.”

Merhaba, ilk olarak 1. Sıradaki Bioxcin şampuanı satın alarak bir süre kullandım ve sonrasında saç tellerim ince olduğu için 2. Sıradaki şampuana geçiş yaptım ve bunların ikisinin üç kutusunu da bitirdim ancak sorun bundan sonra başladı. 2. Sıradaki şampuanı tekrar sipariş verdim ve ilk kullanımdan itibaren kafamda yanma ve aşırı derece sivilcelenme meydana geldi ve aşırı pişman oldum halbuki daha önce 3 kutu bitirmiştim ve iyi gidiyordu ancak sonrasındaki seride yaşadığım problemden dolayı mutsuz oldum. Bir markanın aynı şampuanı arasında bu kadar fark olmamalı. Biri iyi giderken diğeri nasıl oluyor da sivilce ve yanma yapıyor? Bugün 3 numaralı kutuyu eczaneden aldım umarım bundan bir problem çıkmaz. Bir diğer kafama takılan sorun kutuları neden farklı ve ikisi de Quantum ama birisi farklı diğeri farklı bunun yanında biri yağlı saçlar içinken diğeri kuru normal saçlar için neden böyle?

21 Ağustos 2023 13:49 (Şikayetten 2 gün sonra)
Melih
25 Ağustos 2023 14:10

Bioxcin Şampuan Saç Derimde Sorunlara Yol Açtı

Halil
25 Eylül 01:04
Vural sonuçtan hiç memnun değil

Bioxcin Şampuan Kepek Ve Kaşıntı Sorunu Yaşattı

Vural