Erkan sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2023 10:53

Bioxcin Ford saç dökülmesine karşı etkili şampuanından satın aldım. 3 al 2 öde kampanyasında kutu şeklinde idi. Aldığım ürün saç dökülmesine karşı etkili yazdığı halde saç dökülmeme Herhangi bir etkisi olmadı. Ürünü 2 aydır düzenli olarak kullanmaktayım ancak saçımın içinde hem kepeklenme hem de kaşıntı yapmakta. Firmanın kendi mail adresine bunu yazmama rağmen herhangi bir dönüş olmadı. İki aydır kullanıyorum ancak şu an bile kaşıntı ve kepek problemi devam ediyor. Ayrıca dökülme problemime hiçbir faydası olmadı. Ürünün görselini ve mail attığım sayfayı paylaşıyorum.

13 Haziran 2023 17:06 (Şikayetten 1 gün sonra)
14 Haziran 2023 17:20

Ürünün benim Saçımda kaşıntı ve kepek yapmasının sebebi içerisinin organik olmasıymış. Bana bunu söylediler. Organik olan bir ürün neden kaşıntı yapsın bunu anlamadım. Ayrıca çözüm olarak, ürünü aldığım yere gidip iade etmemi söylediler. Bioxcin gibi bir firma Eğer ürünün arkasındaysa Neden böyle bir şey yapsın bunu anlamadım. Bence tek nedenleri Benim buraya yazmış olduğum şikayetten vazgeçmem için aramış oldukları

14 Haziran 2023 17:34

25 Eylül 2025 01:04

Bioxcin Şampuan Sonrası Saç Dökülmesi Ve Ciltte Kızarıklık Yaşadım

Sıla
02 Eylül 2025 12:42

Bioxcin Şampuan Saç Sağlığımı Da Ruh Sağlığımı Da Bozdu.

Merve
30 Temmuz 2024 00:59
Bioxcin Şampuan Saç Sağlığımı Da Ruh Sağlığımı Da Bozdu.
Cihat sonuçtan çok memnun

Bioxcin Forte Şampuan Sonrası Saç Dökülmesi Ve Deri Sorunları

Cihat
17 Ekim 2025 01:44
"Kendilerine güzel ve konuya hakim üslupları ve bu hızlı geri dönüşleri için teşekkür ediyorum. Bunun dışında yapılan detaylı bilgilendirmeler için de teşekkür ediyorum. Bioxcin'in bir yoğun dökülme karşıtı şampuan olduğunu, tedbir üzere kullanılmasının yanlış olacağını, dökülme ile birlikte kullanımının doğru olduğunu ve hatta dökülme problemi çözüldüğünde Bioxcin'in uzun süre kullanılmayıp kullanımının sonlandırılması gerektiğini bildirdiler. Burada benzer konularda şikayeti olan arkadaşların bilgilenmesi için ben de bilgilendirmek istedim. Ve son olarak saç dökülme şikayetimin devam ettiğini öğrenmeleri üzerine erkeklere özel takviye edici bir tablet önerisinde bulundular, detaylı bir anlatım ile mağdur olmamam, dökülme sorunumun çözümü için yardımcı olmak istediklerini söylediler. Son olarak Şikayetvar sitesinde şikayetlerin artmasının ise sirkülasyon kaynaklı olduğunu, satış sayısının çok yüksek olduğunu aslında oransal olarak şikayetin fazla olmadığını, tüm şikayetlere geri dönüş yapmaya çalıştıklarını ifade ettiler. Gerçekten müşterilerine karşı ilgili ve yardımcı olmayı önceleyen bir firma hissiyatı verdi. Kendilerine tekrar teşekkür ediyorum."