Hayati sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 2024 21:09

İnternet üzerinden Biolife FX5-S akvaryum yavruluğu satın aldım. Ürünü bir kez kullandım ve sonrasında kutusunda muhafaza ettim. Ürünü tekrar kullanmak istediğimde ürünün yavru haznesinde 5-6 cm kadar büyüklüğünde bir çatlak oluştuğunu gördüm. Ürünü kesinlikle düşürmedim veya herhangi bir darbeye maruz bırakmadım. Kutusunda duran ürün kendi kendine çatlamış. Kalitesiz plastik malzemeden imal edilen ürünü üretici firmaya iade etmek istediğimde ürünü bizden almamışsınız. Sitemizden başka bir ürün alırsanız size ürünle beraber yenisini yollarız şeklinde geri dönüş yapıldı. Kusurlu ürünü üzerinden 1,5 ay kadar geçmediği halde kabullenmediler. Biolife parasının hakkını veren bir ürün değil. Malının kusurunu gidermek için farklı bir ürün satmaya çalışan bir firma. Tüketici Hakları Hakem Heyeti'ne de başvuru yapacağım.

Hayati
Hayati
15 Kasım 2024 13:52

Biolife marka yavruluğu internetten araştırarak onlarca yavruluk içerisinden seçerek satın aldım. Fakat tam bir hayal kırıklığı yaşadım. Yavruluğu ilk kullanmamda 3-5 adet balığım yavruluk ile cam arasına sıkışarak öldü. Sabitleme aparatları ve vantuzları ile beraber takıldığında cam ile yavruluk arasında boşluk çok az kalıyor. Oraya da balık sıkışıp ölüyor. Yavruluğun malzeme kalitesi çok kötü. Kutusunda beklerken bile kendi kendine çatladı. Şu an 400 lira gibi bir rakama satılıyor. Asla verdiğiniz paranın karşılığını alamayacağınız bir ürün. Yanlarına iki sünger hava taşı takılan yere bir sünger takılarak filtreleme yapıldığını iddia ettikleri ürün tam bir fiyasko. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Üretici firmada malının arkasında durmuyor. Bana sitelerinden başka alışveriş yaparsam o ürünle birlikte yenisini gönderebilirim şeklinde geri dönüş sağladılar. Pişman olursunuz. Ayıplı ürününü değiştirmek için bana başka mal satmaya çalışan kalitesiz ve iş ahlakı olmayan bir firma.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2024 13:18
Köşk Akvaryum ve Pet Dünyası  İkinci El Ürün Satıp İade Almadı
Emre sonuçtan hiç memnun değil

15 Aralık 2023 18:13
Ayhavuz Aqua Marina Hyper Sup-Satış Sonrası Mağduriyet
ayhavuz-aqua-marina-hyper-sup-satis-sonrasi-magduriyet-2.pdf

Hayal Kırıklığı Yaratan Alışveriş Deneyimi

İmran
09 Kasım 2024 17:29
Sadık sonuçtan hiç memnun değil

Akvaryummarketi.com Beta Akvaryumun Ayıplı Ürün Gönderip Sizi Uğraştırıp Sözünü Tutmaması

28 Şubat 2024 11:32
Utku sonuçtan hiç memnun değil

03 Mart 2024 16:56