Bingo Siyah Sıvı Deterjan Kıyafetlerimi Soldurdu Ve Yıprattı

28 Mayıs 2024 12:18

Şikayet Konusu: Bingo Siyah Sıvı Deterjan 67 Yıkama Ürünü hakkında

Merhaba,

Yakın zamanda Hepsiburada.com üzerinden Hayat Kimya satıcısından satın almış olduğum Bingo Siyah Sıvı Deterjan 67 Yıkama ürünü hakkında ciddi şikayetlerim var. Ürünü kullanmaya başladığım ilk yıkamadan itibaren, çamaşırlarımda solmalar meydana geldi ve bu sorun her yıkamada devam etti. Siyah ve koyu renkli kıyafetlerimin renkleri, canlılığını kaybediyor ve belirgin bir şekilde soluyor.

Şikayetlerim ve Gözlemlerim:

Renk Solması: Bingo Siyah Sıvı Deterjan'ı kullandığım her yıkamada, özellikle siyah ve koyu renkli kıyafetlerimde gözle görülür bir solma meydana geliyor. Kıyafetlerin renkleri ilk yıkamadan itibaren canlılığını yitirmeye başladı.

Temiz Yıkamama: Ürün, çamaşırları tam anlamıyla temizlemiyor. Beklenen temizlik performansını sağlayamadığı için çamaşırlarımda lekeler ve kirler kalıyor.

Kıyafetlerin Yıpranması: Deterjanı kullanmaya başladıktan sonra kıyafetlerimin kumaşlarında yıpranma ve aşınma gözlemliyorum. Bu durum, kıyafetlerimin ömrünü kısaltıyor.

Ekonomik Zarar: Kıyafetlerimin yıpranması ve solması nedeniyle sürekli olarak yeni kıyafetler satın almak zorunda kalıyorum. Bu durum, hem maddi bir yük oluşturuyor hem de kıyafetlerimi uzun ömürlü kullanmamı engelliyor.

Kullandığım Yıkama Talimatları:

Ürün ambalajında belirtilen talimatlara birebir uydum.
Kıyafetlerimi uygun yıkama sıcaklıklarında yıkadım.
Yıkama sırasında önerilen deterjan miktarını kullandım.
Siyah ve koyu renkli kıyafetleri diğer renklerden ayrı yıkadım.
Tüm bu dikkatli kullanıma rağmen ürününüzün vaat ettiği "renk canlılığı" ve "etkili temizlik" gibi özelliklerin hiçbirini deneyimleyemedim. Reklamlarda ve ürün ambalajında belirtilen bu iddialar tamamen yanıltıcıdır.

Talebim:

Ürününüzün detaylı olarak incelenmesini ve bu sorunların neden kaynaklandığının belirlenmesini istiyorum.
Çamaşırlarımdaki bu solmaların ve yıpranmaların giderilmesi için gerekli işlemlerin yapılmasını talep ediyorum.
Ayrıca, yaşadığım bu maddi ve manevi zararın telafi edilmesini rica ediyorum.

Ürün Bilgileri:

Satın Alındığı Yer: Hepsiburada.com
Satıcı: Hayat Kimya
Ürün: Bingo Siyah Sıvı Deterjan 67 Yıkama

Gereğinin yapılmasını ve konuyla ilgili bilgilendirilmemi rica ederim.

29 Mayıs 2024 12:32 (Şikayetten 1 gün sonra)
12 Haziran 2024 22:15

Merhaba Firma benimle iletişime geçti ve ilgili davrandı. Ürün incelemesi yapabilmek için benden numune talep edildi. Belirttikleri adrese bir gün sonra numuneyi kargoladım fakat bunca zaman geçmesine rağmen tarafıma konuya ilişkin herhangi bir geri dönüş yapılmadı.

Yenal
Yenal

Bende internet üzerinden Persil aldım ama sahte olduğunu düşünüyorum. Yani kısacası internetten deterjan alınmaz. Büyük ihtimalle sahtedir.

Bingo Siyah Deterjanı Kıyafetleri Solduruyor!

Türker
12 Nisan 2025 20:17
Meltem sonuçtan memnun

Bingo Mutlu Yuvam Azizliği

Meltem
26 Nisan 2024 15:58
"İlgilendikleri ve ürünün arkasında durdukları için teşekkürler"
Bingo Mutlu Yuvam Azizliği
Sultan sonuçtan hiç memnun değil

Bingo Sıvı Deterjanla Yıkamada Kıyafetlerde Beyaz Tüy Sorunu

Sultan