Murat sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2023 18:02

Binance dönüştür işlemi diye bir şey var 0 komisyon olduğunu söylüyorlar ve 7 saniye süre veriyorlar fakat takasta alacağınız coin miktarını yazıyor. Fakat 7 saniye içinde elimizde hesap makinesi alarak verdiği miktarı çarparak toplam tutarımızdan ne kadar eksileceğini buluncaya kadar zaten paramız pul oluyor neyse, bende dönüştür yaparak 24 Ekim günü saat tam 03:31 da 40030 adet USDT coin i injection coin almak için emir verdim.

Fakat tam o sırada inj coin yaklaşık 11.30 değerindeydi fakat dönüştür benim paramı 11.80 değerinde bozdurdu ve dönüştür yaptığım saatte hiçbir zaman 11.80 değerini görmedi. Resmen insanların parasını alıyorlar. Yani 40030/11.30=3542 adet inj vermesi gerekirken bana 3391 adet verdi. Ben 7 saniye içinde 1781usdt kaybettim. 1781x28,69=51096TL para kaybettim ve şok oldum.

Haftalardır müşteri hizmetleriyle bu konuyu tartışıyorum gecemi gündüzüme kattım, cevapları şu oluyor. Bana haklısınız fakat onaylamasaydınız diyorlar. Bu nasıl bir insanların parasını alma yöntemidir. Bunlarda hiç insaf ve Allah korkusu yok. Case ıd : 1280322** şikayet dosya numarası : 111704662.

09 Kasım 2023 19:31 (Şikayetten 3 gün sonra)
16 Kasım 2023 20:55

Bu yazdıklarınızın bana düşürdüğünüz Tonga ile hiçbir alakası yok ve saçma bir cevap verdiniz, siz ilk önce benim sorunumu doğru anlayın ondan sonra cevap verin, Binance pişmanlıktır ve zararım çıktığı anda yüklü miktar paramı alıp bir daha tövbe Binance ile işim olmaz ve çevremdeki varlıkları olan herkese anlatıyorum ve tek tek çıkmaya başladılar nokta.

18 Kasım 2023 19:45
19 Kasım 2023 11:33

Bu nasıl bir cevap ya, ben aldığım coin düştü diye mi ağlıyorum sanıyorsunuz tam tersi ben aldığımda 11 küsürlerdeydi şu an 16 larda , ben sizin işlemlerinizde dönüştür yaparken zarar ettim diyorum, insanların haksız yere parasını almanızdan bahsediyorum, bir de kalkmış akıl veriyor haspam, sizinle bir daha işim olmaz Binance benim için bitmiştir bir daha da gelmem

19 Kasım 2023 16:59
21 Kasım 2023 17:01

O zaman insan gibi bir dönüştür uygulaması yapın ve deyin ki akıllı olun 40bin USDT ve üzeri miktarlarda siz balina etkisi yaratıyorsunuz ve bizde sizin cebinizi boşaltıyoruz adla bu oyuna gelme diye milleti uyarın ona göre onay tuşuna basın deyin. Tam bir balık avı uygulamasısınız ve bizde moloz gibi atladık olan bu, nir daha asla sizin uygulamanızı kullanmayacağız bu böyle biline sayın kurumsal olmayan borsa tüccarları sizi

22 Kasım 2023 00:01
22 Kasım 2023 17:40

Sizin CEO cz bile dürüst birisi değilmiş ve siz hala bana teknik parametreler ile benim paramı haksız yere nasıl elde ettiğinizi anlatmaya çalışıyorsunuz. Bu nasıl bir çelişki böyle.

Binance Yanlış Cüzdana Gönderilen USDT İşlemi

25 Kasım 2024 12:20
Burçak sonuçtan hiç memnun değil

Binance Ve Garanti Kripto Arasında Kayıp Coinlerime Ulaşamıyorum

Burçak
29 Mayıs 2025 16:12
Binance Ve Garanti Kripto Arasında Kayıp Coinlerime Ulaşamıyorum
Okan sonuçtan hiç memnun değil

Binance Hesabım Askıya Alındı Ve Kripto Çekim İşlemlerim Durduruldu!

23 Şubat 2024 01:29
Binance Hesabım Askıya Alındı Ve Kripto Çekim İşlemlerim Durduruldu!

Binance Hesabımda Güvenlik Açığı: Param Çalındı!

10 Ocak 2025 14:27

Binance TR Binance Global Hesap Krizi